SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Reacția lui Kerber după victoria categorică în fața Simonei Halep! Secretul acestui succes

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 14:15

Angelique Kerber a vorbit după victoria în fața Simonei Halep, scor 6-2, 6-2. Jucătoarea din Germania și-a pregătit o tactică specială pentru acest meci, care s-a dovedit a fi una foarte inspirată. 

"Simona e o adversară de calibru, sunt bucuroasă că am reușit să o înving. Am încercat să fiu foarte agresivă și cred că mi-a ieșit. 

Atmosfera de la Cluj este primitoare. M-am bucurat mult că am venit să joc aici. 

Nu m-am gândit la problemele de la picior ale Simonei Halep, m-am concentrat pe jocul meu. Aveam un plan pentru acest meci și cred că mi-a ieșit", a zis Kerber la Dolce după meci. 

Mai târziu, la conferința de presă, a vorbit şi despre fanii de la Cluj: "M-am obişnuit cu fanii, cu atmosfera, fiind a doua zi. E o atmosferă grozavă, cu toate biletele vândute".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ottobraun
ottobraun  •  17 Aprilie 2016, 16:03

Danke Angelique !! multumim Sumudica! traiasca Moti si Maccarone!

sakamoto
sakamoto  •  17 Aprilie 2016, 15:50

Din pacate Simona Halep de azi, este o caricatura a Simonei Halep, care a fost dinsa acum 2 ani. S-a terminat! A zburat pasarica! Nu mai este! Nici nu va mai fi vreodata!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close