SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Reacția Mihaelei Buzărnescu după finala pierdută alături de Irina Begu la Eastbourne: "Sunt chiar șocată"

Mihaela Buzărnescu FOTO: Reuters
Mihaela Buzărnescu FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 21:38

Irina Begu (27 de ani) și Mihaela Buzărnescu (30 de ani) au pierdut finala de dublu de la Eastbourne în fața canadiencei Gabriela Dabrowski și a chinezoaicei Yi-Fan Xu, scor 3-6, 5-7.

Favoritele numărul 4 ale turneului de la Eastbourne nu au avut emoții în fața româncelor. Mult mai sigure la serviciu, cu un procentaj excelent pe cel de-al 2-lea, 72 la sută, față de doar 30 cât au avut Begu și Buzărnescu, Dabrowski și Yi-Fan Xu s-au impus în doar 82 de minute.

Jocul româncelor a lăsat de dorit, Buzărnescu cerându-și scuze pentru nivelul etalat astăzi: "N-am fost într-o formă bună. Sunt chiar șocată de felul în care am putut să joc. Îi mulțumesc Irinei că a jucat alături de mine săptâmana aceasta".

"Și eu vreau să-i mulțumesc Mihaelei, pentru că a trecut o perioadă de când n-am mai jucat împreună. A fost o săptamână bună și m-am simțit bine aici. Mi-a plăcut foarte mult vremea"
Irina Begu

26.000 $vor primi în total Begu și Buzărnescu pentru calificarea în finală

În finala probei de simplu de la Eastbourne, Caroline Wozniacki s-a impus în fața bielorusei Aryna Sabalenka, scor 7-5, 7-6(5). Vezi detalii AICI!

Vezi și: Simona Halep a făcut MARELE anunț chiar înainte de Wimbledon: "Vreau o medalie olimpică pentru România! Acesta este visul meu acum"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
balauru48
balauru48  •  01 Iulie 2018, 12:21
Postat de gtn5 pe 01 Iulie 2018, 07:48

balauru48 e putin spus socata,e nebuna,am vazut cum injura si cum izbea cu racheta in pamant in timpul unui meci,e dusa rau cu capul.

La asta m-am referit si eu. Am vazut-o dandu-si cu racheta in cap...fata asta are probleme grave la mansarda...

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Iulie 2018, 10:44

Poate ca Buzarnescu nu este , intotdeauna, perfecta pe teren, mai si injura ( asta nu e bine, ca vor veni ..amenzi ) , mai si tranteste racheta. Dar ar trebui inteleasa, fata asta a produs cea mai teribila avansare in tenisul feminin, din ultimii ani. E de observat ca e stangace, ca stie tenis, dar are probleme pentru ca inca nu are un staf ( nu a adunat destui bani ca sa si-lm permita), inca nu se recupereaza , ca altele. ci mijloace noi, si phihic, cred ca psihic si fizic,cere prea mult de la ea. Dar Mihaela stie ca timpul nu tine cu ea, ca mai are vreo 2-3 ani de jucat si va trebui sa castige si bani si glorie. Este de laudat , nu de criticat, fata de Cirstea, de Begu are un tenis mult mai consistent. BRAVO,...mai fata !!

sorindrag
sorindrag  •  01 Iulie 2018, 08:19

in urma rezultatelor bune din ultima perioada fata asta a lasat modestia si a imbracat hainele vedetismului, injura da cu racheta de pamant, comenteaza aiurea deciziile arbitrilor, probabil ca, cateva infrangeri in primul tur o va readuce cu picioarele pe pamant!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează