SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Reacție după revenirea Simonei Halep în echipa de Fed Cup a României: "Acum se schimbă raportul de forțe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 17:31

Simona Halep a amînat operația de deviație de sept pentru a se alătura echipei României la meciul de Fed Cup cu Cehia, programat pe 6-7 februarie, la Cluj Napoca.

Președintele FRT, George Cosac, aplaudă decizia luată de numărul 2 WTA și crede că acest lucru schimbă mult datele problemei.

"Tot respectul pentru Simona! Faptul că pune în balanţă o viitoare carieră cu jocul la echipa naţională şi să joace pentru echipa naţională ne face să o salutăm, să o respectăm şi să-i acordăm, ca şi pînă acum, tot creditul. Deja raportul de forţe este clar schimbat. Încă pornim cu şansa a doua, dar o şansă mult mai apropiată de cea a Cehiei.

Am încredere în această echipă, am pornit de acum doi ani cu ea şi pînă acum le-a mers foarte bine fetelor. Sînt convins că şi ele sunt pregătite pentru o frumoasă victorie, astfel încât să acceadă în semifinalele Grupei Mondiale.

Cu siguranţă Simona poate duce două meciuri, toate fetele sînt pregătite să ducă două sau trei meciuri, dacă vreuna din ele va fi nevoită să joace şi la dublu.”, a declarat preşedintele FRT, George Cosac, pentru Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Ianuarie 2016, 10:17

ma bucur ca Simona sa razgandit ,nu a mai dat bir cu fugitii ,ba la Stutgart ,ba ca aceasta partida nu e"de nasul ei ",dar ea reprezinta tara ori unde se duce... si toate acestea pt. ca din start nu aveam sanse . Uite ca in Australia am avut si de ce nu am avea si la Cluj,ca de acolo vine ploaia ,care inseamna prosperotate pt. noi bine inteles. Succes fetelor.

995222603877077
Bronescu Valeriu  •  27 Ianuarie 2016, 23:10

S-au scris prea multe in legatura cu operatia de deviatie de sept.Daca are o problema cu urechea trebuie s-o faca,daca e de obstructie nazala iarasi da, iar daca vrea s-o faca ,sa fie o operatie cum zice un profesor adevarat ,,o operatie cinstita''

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  27 Ianuarie 2016, 19:33

Halepa vine la FED Cup doar pentru ca s-o fi intamplat ceva cu operatia ei. Sunt convins ca nu a decis ea sa amane operatia. Si adevarul e ca nici nu o condamn ca nu o intereseaza nationala, ca nici federatia n-a ajutat-o cand era junioare si avea nevoie de fonduri ca sa se lanseze. Tenismenii sunt pe cont propriu, si Halepa nu datoreaza nimic nimanui. Oricum, venirea ei na nationala nu ne linisteste cu nimic. Halepa mereu face meciuri proaste, este cea mai inconstanta jucatoare din circuit.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează