SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN / 31 AUGUST - 13 SEPTEMBRIE

Revanşa: Federer - Soderling în sferturi la US Open

Roger Federer
Roger Federer

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2009 00:00

Roger Federer îl va întîlni pe Robin Soderling în sferturile turneului de al US Open, o reeditare a finalei de la French Open 2009. Elveţianul ţinteşte a 22-a semifinală de Grand Slam consecutivă din carieră:

"Nu este o oportunitate pe care o are orice jucător, să joace 22 de semifinale consecutive. Cred că mulţi ar vrea să fie în locul meu.

Îmi place că lumea vine să mă vadă jucînd şi asta mă motivează. Am suficiente motive să continui să joc", a declarat Federer în presa americană.

În legătură cu meciul din sferturi, numărul unu mondial a declarat: "Îmi amintesc de meciul cu Robin Soderling din finala French Open.

A fost un turneu ecelent pentru mine şi o finală foarte bună. Este o provocare mare pentru mine. Sper să fac un joc bun pentru că este mereu dificil un meci cu el. Este un jucător bun", a mai spus Roger Federer.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  08 Septembrie 2009, 15:57

Laudaros nesuferit.

 •  08 Septembrie 2009, 15:03

Sa-i zicem revansa desi cred ca sunt sanse mult mai mari ca Federer sa castige din nou si Soderling sa ramana cu revansa neluata. Daca Federer va juca asa cum a facut-o in seturile 2 si 3 din meciul cu Robredo nu cred ca il poate opri cineva sa isi mai adauge in palmares inca un titlu de GS. Totusi un meci nu seamana cu altul si meciul cu Soderling nu are inca stabilit invingatorul. Am vazut totusi in meciul cu Robredo un Federer aproape de forma maxima care a facut un joc incantator.

 •  08 Septembrie 2009, 14:11
Postat de pe 08 Septembrie 2009, 12:51

Castiga Federer fara emotii! E prea bun anul asta.

de acord cu tine....e prea complet federer pentru vreun jucator din actuala generatie...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează