SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Revenire cu succes » Kim Clijsters şi Venus Williams au făcut spectacol la Miami

Venus Williams s-a calificat în turul doi de la Miami
Venus Williams s-a calificat în turul doi de la Miami

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 11:04

Venus Williams şi Kim Clijsters au jucat azi-noapte primele meciuri, la turneul Premier de la Miami, după o pauză de mai multe luni, ambele jucătoare obţinînd calificarea în manşa secundă a competiţiei.

Dacă Kim Clijsters a avut un meci mai dificil în faţa Jarmilei Gajdosova (Aus), impunîndu-se în trei seturi, cu 4-6, 6-1, 6-0, Venus Williams a revenit în forţă, în circuitul WTA. După o absenţă de peste şase luni, americanca în vîrstă de 31 de ani a învins-o pe japoneza Kimiko Date-Krumm, cu 6-0, 6-3, într-o oră şi 17 minute.

Williams, în prezent numărul 134 WTA, care a primit un wild-card pentru competiţia la Miami, nu a mai jucat în circuitul WTA de la abandonul din turul doi al US Open. Ea a dezvăluit atunci că suferă de sindromul Sjögren, o maladie autoimună care duce la pierdere de energie şi provoacă dureri articulare.

"Am fost foarte emoţionată. Ştiam că întîlnesc o adversară talentată încă din primul tur. Am avut noroc cu un debut foarte bun de meci", a declarat Williams.

Pe tabloul principal de la Miami se află şi sora mai mică a lui Venus, Serena Williams. La fel ca Kim Clijsters, nici Serena nu a mai jucat nici un meci oficial de la ediţia din acest an a turneului de la Australian Open. Serena este favorită numărul 10 şi este calificată direct în turul doi, acolo unde o va întîlni pe Shuai Zheng (China).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează