SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Revine Darren Cahill alături de Simona Halep? Anunțul neașteptat al unui apropiat al australianului: „Darren mi-a spus asta”

Simona Halep și Darren Cahill după triumful la Roland Garros în 2018 // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep și Darren Cahill după triumful la Roland Garros în 2018 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 19:13

Simona Halep (2 WTA) tocmai s-a despărțit de antrenorul Thierry Van Cleemput pentru că „cei doi n-au fost pe aceeași lungime de undă”, iar acum se pare că Darren Cahill că e foarte aproape să revină alături de fostul lider mondial.

David Law, comentator la BBC, anticipează că în viitorul apropiat Darren Cahill va reveni în echipa Simonei Halep.

„Darren Cahill îmi spunea că stă 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor o perioadă, apoi Darren se va întoarce în echipă”, a spus Law pentru The Tennis Podcast.

Simona Halep a vorbit și ea despre lipsa antrenorului la TV Digi Sport: "Am cei trei băieţi alături de mine (n.r. Teo Cercel, Andrei Cristofor și Vasile Antonescu), încearcă să mă ajute cu tot ce e nevoie. Vasile e un sparring-partner foarte bun şi îmi dă încredere când ne antrenăm, Teo are grijă de pregătirea mea fizică, iar Andrei are grijă să fiu aptă pe teren. Am o echipă puternică, mă simt bine cu ei, atmosfera într-o echipă e cea mai importantă.

Încerc să mă coordonez singură, nu e uşor, însă încerc să progresez şi mai mult. Acum aşa e planul (să meargă fără antrenor în SUA). Nu vreau să-mi iau antrenor în următoarea perioadă, însă nu se ştie niciodată, să vedem ce îmi rezerv viitorul”.

  • Australianul Darren Cahill și Simona Halep au colaborat din 2015 până la finalul anului trecut. În 2018, cu Darren antrenor, Simona a câștigat Roland Garros.

Citește și:

Simona Halep o înțelege pe Naomi Osaka: „Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
kunta.kinte
kunta.kinte  •  20 Februarie 2019, 23:29
Postat de lapusneanul pe 20 Februarie 2019, 21:40

nu pot sa cred, simona joaca maine cu belinda bencic, desi marii specialisti in tenis care comenteaza pe ai stiau ca o sa joace cu sabalenka....nici "specialistii" nu mai sunt ce au fost odata....hahahaha

stai ca nu l-ai vazut pe specialistul alexandru chis ce comenteaza...

sala_dalles
sala_dalles  •  20 Februarie 2019, 21:43

Nu urmeaza un meci intre atletico'si iuvrntus ci unul intre simeone si allegri

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Februarie 2019, 21:40

nu pot sa cred, simona joaca maine cu belinda bencic, desi marii specialisti in tenis care comenteaza pe ai stiau ca o sa joace cu sabalenka....nici "specialistii" nu mai sunt ce au fost odata....hahahaha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează