SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Revirimentul Serenei Williams: "Locul 1 e singurul motiv pentru care joc! Progresez foarte, foarte, foarte rapid" + cele două persoane care i-au influențat cariera

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 14:32

Serena Williams (36 de ani) e sigură că în scurt timp va fi capabilă să revină în elita tenisului feminin. 

Serena Williams este protagonista unui mini serial produs de HBO"Being Serena" va avea 5 episoade în care fostul lider WTA vorbește fără perdea despre carieră, viața personală și toate celelalte aspecte ale vieții. Primul episod a fost difuzat pe 5 mai. 

În cel mai recent, Serena amintește numele celor două persoane care i-au influențat cariera, Patrick Mouratoglou, și tatăl său, Richard Williams.

"Antrenamentele zilnice cu Patrick Mouratoglou mă ajută să progresez într-un ritm foarte, foarte, foarte rapid. Am repetat de 3 ori, deci e chiar pe bune. Patrick este incredibil. Fără el nu aș fi atins performanțele acestea. Înțelege perfect nebunia din mintea mea.

gettyimages 631432128

Tatăl meu vorbește necontenit despre tenis, petrece zile întregi pe teren. Nu există om care să iubească sportul ăsta mai mult decât el. Acum câteva zile, în timpul unui antrenament, mi-a spus: «Continuă să joci așa și vei deveni iar numărul 1». I-am răspuns că ăsta este singurul motiv pentru care joc", a declarat Serena. 

gettyimages 147992150

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
viomarmi22
viomarmi22  •  18 Mai 2018, 10:29

Nu va mai reveni nici măcar în top 10, o vor nimici astea tinere, pun rămășag ! Problema ei principală este mobilitatea, iar cu 15 Kg de untură în plus, nu cred că le poți duce mai mult de un set ! Șmecherul ăla de Muratoglu, normal că își dorește să mai tragă cât mai multe foloase financiare de pe urma faimei Serenei, el doar o duce cu preșu” că-i cea mai bună, bla..bla...bla, dar rața-i moartă în coteț de vreun an !

castaway
castaway  •  18 Mai 2018, 01:20
Postat de ray51 pe 17 Mai 2018, 20:10

Cu siguranta va reveni. Nu exista jucatoare actuala care sa-i tina piept mai mult de 1-2 meciuri. Poate Ostapeanka, dar fata asta a inceput sa dea de... bizichirdinetei si o lasa mai 'moale' cu antrenamentele.

Ai dreptate , nu vad cine ar putea sa o bate, la cantar ! Cred ca la asta te-ai referit ?! Alminteri, a avut cateva incercari de a reveni , fara succes, din pacate penru ea. A mai declarat ea ca bate si barbati daca vrea ... doar ca nu a fost chiar asa. A luat-o rau de la unul de locul 200 plus. Cred ca se va multumi cu ce a realizat pana acum.

capca1
capca1  •  17 Mai 2018, 21:12

Trăiască WADA !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează