SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Roger Federer, dezvăluiri emoționante despre soția Mirka: când s-au sărutat prima oară și ce refuză cu încăpățânare să se întâmple

Mirka și cei 4 copii pe care îi are împreună cu Roger Federer, foto: Guliver/gettyimages
Mirka și cei 4 copii pe care îi are împreună cu Roger Federer, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 10:33

Roger Federer se află la Londra, acolo unde participă la Turneul Campionilor, dar campionul elvețian își face timp pentru a da declarații emoționante despre Mirka, soția sa cu care face aproape 10 ani de căsnicie.

"Refuz să dorm fără soția mea. Mereu am vrut să facem copii, dar visul meu a fost întotdeauna să o am lângă mine, nu să dormim în alte camere. Prefer să-i aud pe copii plângând, decât să stau departe de ea", a explicat Federer, care are două perechi de gemeni cu Mirka.

Când s-au sărutat prima oară

Cei doi s-au cunoscut la Sydney, la Olimpiada din 2000, când amândoi își reprezentau țările, Elveția, respectiv Slovacia.

"Era într-o casă cu niște luptători și îmi plăcea să stau cu ea. Un lucru a dus la altul și ne-am trezit că ne sărutăm. Nu știam dacă o să continuăm. Fusese doar un sărut și atât? Ne-am revăzut, ne-am dat seama că ne place să stăm împreună și am rămas împreună pentru totdeauna. Singurul lucru de care sunt atașat sunt soția, copiii mei și prietenii mei. Tenisul? E excelent. Dacă înving, e fantastic. Dacă pierd, e bine și așa", a explicat elvețianul în vârstă de 37 de ani.

Federer participă în aceste zile la Turneul Campionilor, la Londra, acolo unde are 6 trofee. Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 11-18 noiembrie.

La Londra, se vor duela în grupa "Guga Kuerten": Novak Djokovici, Alexander Zverev, Marin Cilici, John Isner, iar în grupa "Lleyton Hewitt": Roger Federer, Kevin Anderson, Dominic Thiem, Kei Nishikori. Deținătorul trofeului este Grigor Dmitrov, care nu s-a calificat anul acesta pentru balul de final al sezonului.

Citește și: Surpriză! Cu cine ar ține Roger Federer dacă ar fi un tânăr fan al tenisului de astăzi: "E incitant și energic, e jucătorul ideal"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
brifcor
brifcor  •  09 Noiembrie 2018, 17:00

"...amândoi își reprezentau țările, Elveția, respectiv Slovacia". Mirka a parasit (Ceho)slovacia cu parintii în 1980, deci nu putea nicidecum reprezenta Slovacia la JO de la Sydney în... 2000 !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close