SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

„Așa se poartă un costum” » Roger Federer, impecabil într-o apariție pe Terenul Central la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 15:27 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 16:36

De 8 ori campion la Wimbledon, record absolut al competiției, Roger Federer nu a putut participa la ediția din acest an a competiției. 

E pentru prima oară în ultimii 23 de ani când Roger Federer nu joacă la Wimbledon, iar unii specialiști spun că numărul mai redus de fani de la această ediție este și din cauza acestui lucru. Acum, elvețianul în vârstă de 40 de ani a ajuns la Londra, într-o vizită cu ocazia împlinirii a 100 de ani de când se joacă tenis pe Terenul Central de la Wimbledon. Stilul impecabil în care a venit îmbrăcat a pornit un val de entuziasm pe twitter. Iată câteva imagini: 

Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: Imago
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: twitterul competiției
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: twitterul competiției
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: Imago
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: Imago
+2 FOTO

Absența lui Roger are un impact negativ asupra competiției. Așa e ciclul vieții. Trece timpul, iar ceasul nu se oprește. Va trebui să ne obișnuim cu asta. Dar ca o notă personală, relația mea cu Roger a fost mereu foarte bună, mai ales că este probabil cel mai mare rival al meu. E greu să descrii toate emoțiile pe care le-am trăit pe teren. Normal că mi-e dor să-l văd în circuit. Dar nu putem vorbi numai de Wimbledon. Cred că Roger Federer este important pentru fiecare turneu. Nu numai Wimbledon.

- Rafael Nadal

Când se joacă Simona Halep - Paula Badosa în turul 4 la Wimbledon 2022. Cine transmite la TV

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Wimbledon 2022 » Cum arată cotele după ce Iga Swiatek a fost eliminată

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
costeltudor
costeltudor  •  04 Iulie 2022, 13:36

Toată STIMA pt. tenismenul Roger Federer , dar nu pot admite ca la o festivitate la care a fost invitat , sa se prezinte îmbrăcat la costum , cămașă albă , cravata iar in picioare incaltat cu “. adidași “ !!! Retine-ți , “ adidașii “ sunt încălțări sport care se poarta EXCLUSIV pe terenurile si sălile de sport , eventual si pe munte , NU pe strada , la teatru , la piața si la diverse festivități !!!

666piturca
666piturca  •  03 Iulie 2022, 19:21

Okay… un mic croseu la Djokovic, ca, deh!, dupa mizeriile din Australia, ce a mai ramas nespus…?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează