SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Roger Federer şochează: "Doar naivii cred că tenisul este curat! Faceţi mai multe teste"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 16:37

Roger Federer a acordat un amplu interviu pentru CNN în care a discutat şi problema dopingului în tenis.

Marele campion elveţian crede că şi în tenis sînt mulţi jucători care se dopează: "Doar naivii cred că tenisul este curat. Cred că tenisul trebuie să facă mai multe, mereu am luptat pentru mai multe teste. Trebuie să ne asigurăm că  integritatea va rămîne şi că fanii nu se vor îndrepta către alte sporturi din cauză că nu mai au au încredere.

Mai multe teste de urină, mai multe teste de sînge, orice. Poate ţii eşantioanele pentru o perioadă mai lungă şi te poţi întoarce să îi pedepseşti pe cei vinovaţi. Jucătorii trebuie speriaţi dacă trişează. Unii jucători o fac din greşeală, dar tot trebuie să plăteşti", a spus Roger Federer.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
bstefan
bstefan  •  04 Martie 2013, 21:55

Cele doua calamitati ale sportului, dopingul si meciurile trucate, transforma aceasta activitate, intr-un smack-down urias. De la Manolo Santana, Ilie Nastase, Gurita Gruia, Cristi Gatu, Bobby Fisher, DiStefano, Luis Suarez, Edy Derzjey, Horatiu Nicolau, Jean Claude Killy, Vera Ceslavska, fratii Maiorov, Firsov, Marcel Cerdan, Pele, Eusebio, Bobby Charlton, Beckenbauer si alti mari campioni ai vremurilor apuse, nu mai exista onoare, fair-play, spectacol spotriv curat. Sub presiunea sumelor imense manipulate de CIO, FIFA, federatiile international, s-a creat o alianta cu politicul, finanta si lumea subterana a interlopilor. Rezultatu se vede!

sgrapan
sgrapan  •  04 Martie 2013, 20:39

Sunteti penibili daca considerati ca oameni ca Nadal, Ferrrer, Del Potro sau Monfils nau incercat la viata lor "bombonele". In plus, aici nu e vb de tenis. Eu ma intreb in ce sport de pe lumea asta nu se triseaza? Am auzit cv fantastic in lumea sporturilor de precizie (biliard, snooker, darts) cu o minune de lentila de ochi ce ar mari totu in fata ta de pana la 10 ori, adik deja sf. Sau de motoare ascunse prin cadrul bicicletelor de ciclism, vestitul caz Cancellara daca stie careva

kily
kily  •  04 Martie 2013, 20:33
Postat de dansulnorilor pe 04 Martie 2013, 20:23

Nu cred ca Federer s-a referit la Nadal cand a vorbit de doping, deci degeaba mai comentati despre el. :)

eu cred ca esti naiv! pana acum 2 ani, rafa se hranea pe vena!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează