SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Roger Federer trece de Alexander Zverev și merge în semifinalele Turneului Campionilor

Foto: Reuters +23   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 12:20

Meciul dintre Federer și Zvererv a fost extrem de echilibrat în primele două seturi: elvețianul s-a impus la tiebreak în actul inaugural, încheiat fără vreun break, pentru ca Zverev să câștige setul secund după ce a recuperat un break făcut de Federer încă din primul game.

  • Jack Sock l-a învins în trei seturi, 7-5/2-6/6-7(4), pe Marin Cilici, într-un meci contând pentru etapa a doua a Turneului Campionilor.
  • Roger Federer și Alexander Zverev au închis ziua, scor 7-6(6)/5-7/6-1. Elvețianul s-a calificat în semifinale.

Neamțul a cedat însă fără drept de apel în decisiv, unde nu a mai făcut față ritmului impus de elvețian. Federer ajunge astfel la a 14-a semifinală jucată la Turneul Campionilor.

În ultima rundă, Federer va juca împotriva lui Marin Cilici, în timp ce Zverev îl va înfrunta pe americanul Jack Sock, într-un meci care va decide ocupantul locului secund.

Tot marți, americanul Jack Sock, ocupantul locului 9 ATP, s-a impus după două ore şi jumătate de joc, la capătul unui meci foarte echilibrat în care Cilic a câştigat primul set. În setul decisiv, decis la tiebreak, croatul a condus cu 3-0, dar Sock a revenit şi păstrează şanse de a se califica în semifinale.

Jack Sock este primul american care câştigă un meci de simplu la Turneul Campionilor după o pauză de 10 ani. Ultimul care a reuşit asta este Andy Roddick, pe data de 14 noiembrie 2007, la Shanghai.

Marin Cilici a pierdut dramatic prima partidă disputată la Turneul Campionilor, scor 4-6, 6-3, 4-6 în fața lui Alexander Zverev, după ce a condus cu 3-1 în decisiv. Sock a pierdut mai greu de cât se așteptau specialiștii în fața lui Federer, scor 4-6, 6-7. Cei doi s-au mai întâlnit în 2 rânduri, de fiecare dată triumfător ieșind americanul.

191,000 $și 200 de puncte ATP primesc jucătorii pentru fiecare victorie obținută în faza grupelor

Clasamentul grupei Boris Becker

1. Roger Federer 4-1
2. Alexander Zverev 3-3
3. Jack Sock 2-3
4. Marin Cilici 2-4

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează