SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA

FOTO Roger Federer, vizită-surpriză în România » Motivul pentru care fostul mare tenismen a venit în țara noastră

Fostul mare jucător elvețian Roger Federer (41 de ani) a fost surprins pe aeroportul „Henry Coandă” din București, în decursul zilei de vineri, 26 mai. 
Foto: Facebook @ Poliția de Frontieră Română
Fostul mare jucător elvețian Roger Federer (41 de ani) a fost surprins pe aeroportul „Henry Coandă” din București, în decursul zilei de vineri, 26 mai. Foto: Facebook @ Poliția de Frontieră Română

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 10:56 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 12:50

Fostul mare jucător elvețian Roger Federer (41 de ani) a fost surprins pe aeroportul „Henry Coandă” din București, în decursul zilei de vineri, 26 mai. 

Fostul mare sportiv ar fi venit în România pentru a filma o reclamă, la Buftea, pentru compania germană de autoturisme Mercedes Benz, scriu cei de la Fanatik

„Se face liniște, timpul se oprește” » Miriam Bulgaru, despre prima participare la Roland Garros și întâlnirea cu Alcaraz: „Sunt convinsă, voi face meciuri mari aici”
ROLAND GARROS
„Se face liniște, timpul se oprește” » Miriam Bulgaru, despre prima participare la Roland Garros și întâlnirea cu Alcaraz: „Sunt convinsă, voi face meciuri mari aici”

Roger Federer, surprins pe Aeroportul „Henri Coandă” din București 

Sursa citată mai arată că Roger Federer a semnat un contract valabil până în anul 2027 cu compania germană Mercedes Benz. Elvețianul este remunerat cu câte 5 milioane de euro anual în urma începerii acestei colaborări. 

Roger Federer ar fi avut, inițial, planificată o întâlnire și cu fostul mare tenismen Ilie Năstase (76 de ani). Fostul mare sportiv român l-a invitat pe Federer să filmeze câteva secvențe care ar urma să apară în documentarul lui, „Nasty”, însă Roger Federer a refuzat politicos invitația, anunțându-l că îl va primi pe Ilie Năstase în Elveția, când programul îi va permite. 

Roger Federer nu a stat foarte mult în România, fiind surprins vineri seară pe aeroportul din București în timp ce se îmbarca pentru un zbor de linie către Emiratele Arabe Unite, mai exact către Dubai, acolo unde are programată o altă întâlnire cu scop promoțional. 

Vizita fostului mare tenismen elvețian în România a fost imortalizată și de Poliția de Frontieră Română, pe pagina de Facebook. O angajată de pe aeroport s-a fotografiat alături de Roger Federer. 

Roger Federer, vizită-surpriză în România » Motivul pentru care fostul mare tenismen a venit în țara noastră
Sursă foto: Facebook @Poliția de Frontieră Română

Citește și: 

Irina Begu, prima jucătoare din România care intră în concurs la Roland Garros

Prințul Dimitrie Sturdza, dezvăluiri incredibile despre Țiriac&Năstase: „Stăteau într-o pivniță la Wimbledon, dormeau în același pat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
Freyya
Freyya  •  27 Mai 2023, 20:51

a venit sa semneze petitia pentru halepa?:)))))) muhahahahahah

danut.petnaise
danut.petnaise  •  27 Mai 2023, 19:44

Credeam că poza e cu Jacline Cristian. Ce seamănă!?

corectorul
corectorul  •  27 Mai 2023, 15:10
Postat de 81mada pe 27 Mai 2023, 13:18

Arata ca poate avea protectie fara 4 gorile in jurul lui…

Repet, Federer are cu siguranta, in permanenta (deci si cu ocazia vizitei de lucru in Romania), personal de paza si protectie care il insoteste. Sigur, ca orice profesionist decent, nu se trage in poze cu respectivii in spate, de aia nici nu i vezi. Dar ei sunt acolo, la datorie, caci Federer nu este doar un om civilizat, dar si responsabil pt sine si familia sa, evitand sa si puna siguranta si viata in primejdie si sa i afecteze pe cei dragi, caci primejdiile sunt la tot pasul, in toata lumea, pt astfel de personalitati cu averi “atragatoare” pt cei rai. Si nu este un caz singular, inclusiv in Romania existand numeroase personalitati cu imagine internationala si averi asisderea, care nu si expun personalul de protectie in vazul tuturor, desi el este nelipsit, ca in orice caz in care exista responsabilitate personala si familiala.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează