SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

ROLAND GARROS // FOTO Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală! S-au întâlnit în semifinale și la Australian Open

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 17:48

Angelique Kerber (30 de ani, 12 WTA) s-a impus categoric în fața lui Caroline Garcia (24 de ani, 7 WTA), scor 6-2, 6-3, și o va înfrunta în sferturile de finală de la Roland Garros pe Simona Halep. Ziua și ora meciului vor fi stabilite ulterior.

Kerber a dat o adevărată demonstrație de tenis în fața favoritei gazdelor, Caroline Garcia. Nemțoaica a avut procentaje însăimântătoare pe propriul serviciu, câștigând 76 la sută dintre punctele jucate cu primul serviciu și 67 la sută dintre punctele jucate cu al doilea.

Angelique a fost perfectă din punct de vedere defensiv, a returnat agasant toate loviturile venite din partea cealaltă a fileului. Garcia a forțat, însă nu a reușit decât să puncteze în dreptul greșelilor neforțate, nu mai puțin de 35. Franțuzoaica a avut o răbufnire de orgoliu la scorul de 1-5 în decisiv. A salvat 4 mingi de meci și a ajuns la un singur break în spate, 3-5, insuficient pentru a împinge partida în decisiv.

Simona Halep conduce în duelurile directe cu 5-4. Cele două s-au întâlnit în semifinale și la primul Mare Șlem al anului, Australian Open. Românca s-a impus 6-3, 4-6, 9-7.

Angelique Kerber - Caroline Garcia 6-2, 6-3

Desfășurarea liveTEXT:

Kerber, Garcia, 6-3: Game, set și meci Angelique!
Kerber - Garcia, 5-2:
Caroline salvează 4 mingi de meci, în cel mai lung game al înfruntării. 
Kerber - Garcia, 4-1:
Franțuzoaica greșește în continuare nepermis de mult. Punctul care închide game-ul vine după un passing superb în cross.
Kerber - Garcia, 1-0:
Angelique începe cu break și actul secund. 

A început setul secund!

Kerber - Garcia, 6-2: Nemțoaica se impune categoric în primul set! Fructifică a 3-a oportunitate avută, după doar 27 de minute. 
Kerber - Garcia, 5-1:
Angelique servește impecabil și reușește încă un game alb. 
Kerber - Garcia, 3-1:
Nemțoaica este în continuare în avantaj. Chiar dacă Garcia a câștigat primul meci din acest meci, Kerber este în continuare control
Kerber - Garcia, 2-0:
Angelique începe bine meciul. Nemțoaica a făcut un break și a preluat conducerea setului.

Până acum, Kerber și Garcia nu s-au mai duelat niciodată în circuitul WTA.

Parcurs Caroline Garcia:

Turul 1: Ying-Ying Duan - Caroline Garcia 1-6,0-6
Turul 2: Shuai Peng - Caroline Garcia 4-6, 6-3, 3-6
Turul 3: Irina Begu - Caroline Garcia 1-6, 3-6

Parcurs Angelique Kerber

Turul 1: Angelique Kerber - Mona Barthel 6-2, 6-3
Turul 2: Angelique Kerber - Ana Bogdan 6-2, 6-3
Turul 3: Angelique Kerber - Kiki Bertens 7-6 (4), 7-6(4) 

Citește și: Caroline Wozniacki, OUT de la Roland Garros! A pierdut cu noua senzație a tenisului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
112718839608210
Bumbu Dorel  •  04 Iunie 2018, 20:40

Semifinala castigata de Kerber va permite Garbinei sa ajunga in finala cu Kasatkina.Va fi o finala asteptata si prevazuta de multi specialisti.Probabil Muguruza va reveni pe primul loc devansand pe Wozniacki si pe Halep !!

observator979
observator979  •  04 Iunie 2018, 19:52

Kerber si Simona au mers foarte bine pana acum, asa ca ma astept la un meci viu disputat. Hai Simona!

pittt
pittt  •  04 Iunie 2018, 19:40
Postat de adi_stelistul pe 04 Iunie 2018, 19:29

Eu cred ca finala de la Beijing, turneu Mandatory, conta. Si a castigat-o Garcia. Sigur, e foarte discutabil, dar forța lui Kerber conteaza mai putin pe zgură. Ma rog, niciuna nu era vreun adversar ușor.

Bineinteles ca finala de la Beijing conta, dar Simona ajunsese deja nr. 1 si nu stiu cat s-a mai putut concentra in situatia aceea. La meciurile urmatoare insa nu a mai avut probleme cu ea, a fost diferenta de clasa clara. Cu Kerber insa ......!!!!!! Nu se stie niciodata. Dar Simona in mod normal cred ca are capacitatea sa o invinga. Acum trebuie sa creada si ea.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează