SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Roland Garros. Un nume imens al tenisului, impresionat de Simona Halep: „Cred că va fi foarte greu de bătut”

Simona Halep s-a impus în fața Sarei Sorribes Tormo, 6-4, 6-0 // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Simona Halep s-a impus în fața Sarei Sorribes Tormo, 6-4, 6-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 15:02 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 17:13

Fostul mare jucător de tenis Mats Wilander (56 de ani) a comentat victoria Simonei Halep din turul inaugural de la Roland Garros, scor 6-4, 6-0 cu Sara Sorribes Tormo

  • Simona Halep o va întâlni în turul 2 pe câștigătoarea dintre Irina Begu (30 de ani, 73 WTA) și Jil Teichmann (23 de ani, 54 WTA). Meciul celor două va avea loc tot astăzi, având startul în jurul orei 16:30.

Wilander, expert Eurosport în tenis, a lăudat jocul Simonei, care, pe frigul de la Paris, și-a intrat în ritm puțin greu. În setul 1, adversara sa a condus-o cu 4-2, însă sportiva noastră a revenit senzațional.

„Din cauza temperaturilor joase, Halep a trebuit să muncească tare pentru puncte. A fost un test foarte util pentru ea și cred că va fi foarte greu de bătut. S-a mișcat foarte bine. Pe un teren mai lent, ea a încercat să fie agresorul, să urce la fileu. Sunt diferențe față de mai-iunie, iar ea a trebuit sa își caute metode să închidă punctele rapide. Deci trebuie să urce, fiindcă zgura e foarte lentă. 

În fiecare zi condițiile se pot schimba, de la vreme, la viteză și adversari, evident. Dar campionii de la Roland au avut particularitatea de a se adapta mai repede la condiții decât ceilalți”, a declarat acesta. 

7 turnee de Grand Slama cucerit Wilander în cariera sa. De 3 ori Roland Garros

+3 FOTO

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Sara Sorribes Tormo

Alte știri din tenis:

Simona Halep, mai deschisă ca niciodată » Totul despre cele mai grele două momente din viața sa: „E ceva personal. Nu am vorbit des despre asta”

Simona Halep, concluzii după debutul cu victorie la Roland Garros: „Nu am mai făcut asta în viața mea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100550221766435
Titi Suru  •  27 Septembrie 2020, 19:02

1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează