SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Românca eliminată de la Roland Garros a răbufnit după criticile fanilor: "Care e problema voastră, de ce mă judecați?"

Sursă foto: Instagram Andreea Prisăcariu
Sursă foto: Instagram Andreea Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 10:44

Campioană națională la tenis, românca Andreea Prisăcariu (18 ani) a trăit momente dificile după înfrângerea prematură suferită în turneul junioarelor de la Roland Garros.

Eliminată în turul II de japoneza Himari Sato, Andreea a fost asaltată pe conturile de socializare cu mesaje virulente din partea fanilor, care au insultat-o pe singura reprezentantă a României de pe tabloul junioarelor de la Paris.

"«Este atât de grasă. Oare cum poate juca? Nici nu poate să alerge». Am auzit asta de atâtea ori și vreau doar doar atât să spun: joc așa cum pot și îmi place, chiar dacă uneori mă mai chinuiesc. Este adevărat, nu sunt o bună alergătoare. Și da, am 73 de kilograme. Dar care este problema voastră, de ce mă judecați? Ce vă dă dreptul să faceți asta? Sunt jucătoare mai bune ca mine la toate nivelurile, de acord.

Știu să mă folosesc de calitățile pe care le am. Dar cum rămâne cu cealaltă jumătate? Pe care le bat de fiecare dată când le întâlnesc și care tot nu pricep cum de le bate «fata asta grasă.» Câștig pentru că știu să mă folosesc de calitățile pe care le am. Așa se câștigă, folosindu-ți armele cele mai puternice.

La ultimele 4 turnee m-am oprit de fiecare dată în turul II. Și ce dacă? Asta nu înseamnă că sunt lispsită de valoare sau vreo idioată. Tot mă bucut de fiecare punct, tot merg în continuare să mă antrenez. Sunt încă în joc", a scris Andreea Prisăcariu, pe contul său de Instagram.

Andreea Prisăcariu s-a impus în campionatele naționale la 3 categorii de vârstă, 16, 17 și 18 ani, și e considerată una dintre speranțele tenisului feminin din România. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
347655969058390
Ion Popescu  •  15 Iunie 2018, 12:08

Draga Andreea ! Ai 18 ani. Mergi inainte. Nu mai baga in seama toti prostii, raii, ratatii care care nu au realizat nimic in viata, care nu sunt buni de nimic decat sa critice. Romanii sunt campioni la critici rautaciose !

10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Iunie 2018, 07:49
Postat de stelistulbrasov pe 14 Iunie 2018, 16:27

Dintre sute de catarge.... Va muri speranță tatuată... Halep și a micșorat sânii la vârsta ei....

Prea v-ati obisnuit cu sacrificiile Simonei ! Nu toate , jucatoarele de tenis,, nu toate sportivele sunt in stare de asemenea sacrificii... De aia Simona e unica ! Nu stie nimeni cat de ambitioasa e si pustoaica asta, sau daca parintilor ei, le da mana sa suporte si o operatie de micsorare de sani ! Sunt multe de comentat, dar pana nu intri in pielea si-n mentalul sportivului, nu il poti judeca, nu ii poti aprecia just nici reactiile nici felul de a se comporta . Simona la 16 ani era deja Campioana la Roland Garros junioare ! Dar si altele au fost si nu au ajuns numarul 1 Mondial !!!

respect2014
respect2014  •  15 Iunie 2018, 06:58

Oho...stai să ajungi mai sus si sa vezi dușmănie! Nu te mai consuma pentru toți ratatii care nu au viata si stau pe net. Mergi pe drumul tau. Astept sa tremur pentru tine la o finala. Baftă!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează