SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Rupe Cahill înțelegerea cu Simona? Unul dintre cei mai talentați jucători îl vrea pe australian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 09:06

După 2 ani, colaborarea dintre Darren Cahill și Simona Halep, locul 4 WTA, ar putea înceta.

Presa din Australia susține că antrenorul australian este dorit de Nick Kyrgios, locul 13 ATP. Cahill și Lleyton Hewitt sunt favoriți să îl pregătească pe capriciosul jucător australian, despre care fostul antrenor spunea că nu se pregătea nici 15 minute pe zi și că își irosește talentul.

Kyrgios este considerat a fi unul dintre cei mai talentați jucători din circuitul masculin, dar comportamentul acestuia îl ține pe loc, spun specialiștii în tenis. De multe ori, jucătorul de 21 de ani a fost amendat din cauza declarațiilor și a comportamentului.

Simona și Cahill, 51 de ani, lucrează împreună din 2015, reușind să câștige turneele de la Shenzen, Dubai, Indian Wells, Madrid, București și Montreal.

Cahill a mai antrenat în carieră jucători precum Andre Agassi și Lleyton Hewitt, pe care i-a dus până pe locul 1 ATP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  20 Ianuarie 2017, 19:22

jurnalisti facuti gramada....ia, luati de-aici declaratia lui Darren: ''Just for the Romanian media re reports, I'm the coach of Simona Halep & 100% committed to her. Sorry guys, but you are stuck with me

mobilajucarii
mobilajucarii  •  19 Ianuarie 2017, 16:02

Pure speculatii. Darren Cahill nu se va incurca niciodata cu unul ca Kyrgios.

sakamoto
sakamoto  •  19 Ianuarie 2017, 12:48

Cahil are rezultate bune numai cu baietii, cu fetele n-a obtinut mare lucru. Simona Halep are nevoie de un antrenor, care la antrenamente sa munceasca pt dinsa. Sa repete serviciul pina la epuizare, voleul stop, lobul, smesh-ul, passing shot-ul. De asemenea sa muncesca in sala de fortza ore intregi. Si in timpul meciurilor sa bata din palme, sa nu stea cu limba-n gura! Ar fi antrenorul ideal! Ii cauta tataia cu mustati, asa ceva?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează