SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Ruxandra Dragomir la Radio GSP: ”Şansele calificării au scăzut dramatic din cauza absenţei lui Hănescu”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 19:37

Ruxandra Dragomir a vorbit la Radio GSP despre meciul pe care România îl va disputa la sfîrşitul acestei săptămîni cu Cehia, în Cupa Davis. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis este încrezătoare în şansele pe care elevii conduşi de Andrei Pavel în faţa jucătorilor cehi.

Mă aştept să fie un eveniment reuşit din punct de vedere organizatoric, iar din punct de vedere sportiv este de datoria echipei să ne facă cît mai fericiţi, să cîştige meciul. Statistic pornim cu şansa a doua, însă într-o confruntare din Cupa Davis mereu poate apărea surprize, mai ales că jucăm pe teren propriu. Avem un minus din cauza absenţei lui Victor Hănescu. Atît noi, dar mai ales colegii lui se bazau pe ajutorul său”, a declarat Ruxandra Dragomir.

E o pierdere, pentru că nu avem de unde să alegem. În plus, e jucătorul numărul unu al nostru. El s-a înscris la un turneu din Polonia, apoi va juca la Bucureşti, deci nu prea se odihneşte aşa cum ne-a spus nouă. Asta nu ne-a plăcut nici nouă, nici colegilor. Şansele echipei au scăzut dramatic”, a comentat preşedintele Federaţiei absenţa lui Victor Hănescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mircea_deca
mircea_deca  •  21 Septembrie 2011, 07:01

cu asemenea toampa presedinte ..............tenisul va fi sub 0............

redsef2005
redsef2005  •  14 Septembrie 2011, 12:20

"Şansele echipei au scăzut dramatic”... Intr-adevar! Cu Hanescu aveam 0,01% sanse sa eliminam Cehia, fara el sunt 0,001%... Oameni buni, hai să nu batem câmpii!!! Vorbim de Berdych si Stepanek, oameni care sunt in primii 20 - 25 de jucatori ai lumii, adica acolo unde Hanescu nu a ajuns niciodata si nici nu are sanse sa ajunga!

zadkiel
zadkiel  •  12 Septembrie 2011, 22:18
Postat de ulle pe 12 Septembrie 2011, 21:55

Mie mi se pare ca Hanescu este unul dintre cel mai putin talentati sportivi din lume. Sansele sunt la fel sau chiar mai mari ca inainte.

??????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează