SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS, 6-8 MARTIE, SIBIU

Ruxandra Dragomir: "Sper că Andrei Pavel va rămâne capitanul echipei de Cupa Davis"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a vorbit despre meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia, care va avea loc în perioada 6-8 martie la Sibiu, noul preşedinte a spus:

"Acest eveniment a fost organizat de fosta conducere a Federaţiei şi sper că vom colabora ca să avem o organizare foarte bună şi să câştigăm. Aş vrea ca domnul Aurel Muntean sa nu fie atât de supărat şi dacă doreşte să ramână alături de tenis şi de Federatie, noi ne-am bucura. Îl voi suna în zilele urmatoare ca sa am o discuţie cu dânsul".

Ruxandra Dragomir a vorbit şi despre situaţia echipei de Cupa Davis: "Sper că Andrei Pavel va rămâne capitanul echipei chiar dacă nu a câştigat Florin Segărceanu, pe care el l-a susţinut. Ne bazăm în continuare pe el. La echipa de Fed Cup vom cauta un căpitan şi un antrenor pe măsura, care să ne aducă în Grupa Mondială".

Sursa: NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
 •  24 Februarie 2009, 15:24

O orgolioasa mai mare n-am vazut! Daca iubeai tenisul te dadeai la o parte! Ne-am saturat de hei-rup cu burta goala!! De unde o sa iei bani pe acesta recesiune? Te-ai coctat in varful piramidei, sa ce? N-ai bani, n-ai rezultate! Nastase si Haradau macar aveau de unde sa mai aduca bani! Munteanu o fi fraier sa-ti faca tie jocurile! O opotunista, asta esti! Iubesti tu tenisul... Numai ai luat din tenis, de dat n-ai dat nimic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează