SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

S-a tras la sorți tabloul turneului de la Cincinnati » Ce adversare va avea Simona Halep + Coșmarurile româncei se duelează în turul I!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 09:55

Simona Halep, locul 2 WTA, va participa săptămâna viitoare la turneul de la Cincinnati.

În primul tur, Simona Halep, jucătoare care se află în a doua jumătate a tabloului, nu va juca, iar în runda a doua va evolua împotriva unei jucătoare venite din calificări, meciul nefiind stabilit încă.

În turul III, Halep s-ar putea duela cu Johanna Konta sau Dominika Cibulkova, în timp ce în semifinale ar putea da peste Elina Svitolina, Angelique Kerber, Petra Kvitova sau Agnieszka Radwanska.

Pe prima parte a tabloului se află jucătoare precum Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Caroline Wozniaki, Venus Williams, Maria Șarapova și Jelena Ostapenko.

În primul tur, Maria Șarapova, beneficiara unui wild-card, se va duela cu Jelena Ostapenko. Cele două sunt jucătoarele care au învins-o pe Simona Halep în finalele de la Roland Garros în 2014, respectiv 2017.

Competiția care se termină pe 20 august are premii totale în valoare de 2.836.904 de dolari și va fi în direct pe TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
tihi
tihi  •  12 August 2017, 17:15

Halep a scapat de o adversara periculoasa: Sharapova sau Ostapenko...cea care ramane va scoate pe Halep din joc !!!Halep cu morala la pamant dupa Toronto (caci nu va castiga),nu va reusi nimic in Cincinnatti.Veti vedea,ca se va accidenta la un meci, pe care va pierde !!!

onduku
onduku  •  12 August 2017, 11:23

Turul 3 Konta, care ar putea fi deja sferturi... Asta daca se califica!

onduku
onduku  •  12 August 2017, 11:22

La Toronto si la Cincinnati se poat juca numarul 1 mondial. Simona daca isi apara titlul la Toronto, se poate apropia la numai 240 de puncte de Pliskova. Pliskova care trebuie sa-si apere coroana de la Cincinnati pe cand Halep are de aparat "doar" o semifinala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează