SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

S-a tras la sorți tabloul turneului de la Miami » Traseu extrem de dificil pentru Simona Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 09:44

Săptămâna această se va desfășura turneul de la Miami, la care va participa și Simona Halep.

Românca, locul 5 WTA, nu va juca în primul tur, iar în primul meci de la acest turneu va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Kateryna Bondarenko, locul 59 WTA, și Daria Kasatkina, locul 36 WTA.

În turul trei, Simona s-ar putea duela cu Samantha Stosur, locul 27 WTA, iar în optimi ar putea evolua cu Lucie Safarova, locul 15 WTA, sau Sloane Stephens, locul 22.

În sferturi, Halep ar putea-o avea ca adversară pe Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, iar în semifinale s-ar putea întâlni iar cu Serena Williams, liderul circuitului WTA.

Pe partea de tablou a Simonei se mai află jucătoare importante precum Ana Ivanovici, Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki.

Pe partea inferioară de tablou sunt jucătoare importante, precum Carla Suarez Navarro, Victoria Azarenka, Belinda Bencici și Angelique Kerber.

Pe tabloul de la Miami se mai află trei românce. Monica Niculescu va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului Shuai Peng - Alison Van Uytvanck. Alexandra Dulgheru va evolua în primul tur cu Lesia Tsurenko, iar în turul doi se poate duela cu Ekaterina Makarova. Irina Begu participă și ea la turneul de la Miami și va juca în turul I cu o jucătoare din calificări.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
146230795726006
Toma Toma  •  22 Martie 2016, 10:17

De cand a incepu sa icneasca la fiecare retur mai incomod, Simonei nu i-a mai mers concentrarea de mare jucatoare tanara si dornica de rezultate. Poate nici munca n-a mai fost de 1000 la suta. Daca reuseste sa revina (macar) pe pozitia a treia ne va fi clar ca are potential si ca da! este o jucatoare mare. Trebui sa vedem si noutati in joc, combativitate si inteligenta fata de jucatoarele de talie inalta, un prim serviciu distrugator, lovituri razante cu fileul, etc. Te asteptam Simona.

mutu57
mutu57  •  21 Martie 2016, 20:17
Postat de wowmashha pe 21 Martie 2016, 13:29

se poate spune ca a fost si ceva noroc .daca tii minte cand halep era cu moralul la pamant gata gata sa -i dea azarenka cu terenul in cap a inceput sa ploua . pauza a fost buna pt halep[ care a si recunoscut dupa meci multumindu-i lui d-zeu pt nori si ploaie , insasi halep a recunoscut ca a avut noroc . per ansamblu acel meci a fost echilibrat , castig de cauza avand halep . jocul ei de pe fundul terenului , tare si unde s-o duce asteptand greseala adversarei a functionat . azarenka a incercat sa joace si altceva decat o bubuiala a mingii si asta a costat , astfel si cu un pic de ghinion si cu nori si cu ploaie a pierdut meciul . nu-i iau din merite lui halep la acel meci stai linistit . cum necum a castigat . bv ei . insa acu te intreb eu pe tine cand lucic baroni care ocupa la primul teren in cap administrat lui halep locul 300 si ceva, a macelarito pe halep a fost noroc sau cum ? daca tii minte urmatorul meci cu halep al lui lucic baroni s-a soldat tot cu un teren in cap receptionat de halep . cred ca stii meciurile . de ce numai cand bate halep invocati ca este meseriasa in tenis iar adversarele nu au nici o scuza iar atunci cand pierde halep ii gasiti mereu scuze ( burta. virusii . piciourul . oboseala , fusul orar , o strange adidasul , o doare durerea , serveste adversara prea tare )? cam despre asta este vorba .

Ia sa vad daca inteleg corect. Cand Halep castiga (ultima oara la Azarenka, de doua ori la Kerber, la Penetta, la Pliskova, la Vinci de multe ori, la Aga de 4 ori in ultimele 6) e bafta, ploaie, vant, culoarea zgurei etc... Cand Halep pierde, e pe bune. Am inteles corect? Daca nu, ia mai explica treaba cu bafta ca vreau sa iau si eu bilet la lotto.

mutu57
mutu57  •  21 Martie 2016, 20:12

Nu vad ce e "extrem de dificil" la tragerea la sorti? Pana in sferturi (cand da de Radwanska in fata careia a castigat 4 din ultimele 6 meciuri) nu are nici un adversar nemaipomenit. In semifinala da de Serena. (Dar nu se stie daca Serena nu ia o pauza.) Chiar daca ajunge in 1/4 sau in 1/2 finala e bine deocamdata.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează