SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

S-au stabilit adversarii lui Tecău şi Rojer în semifinala de dublu de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 18:20

Horia Tecău şi Jean Julien Roger vor juca la  noapte, de la ora 2, împotriva italienilor Fabio Fognini şi Simone Bolelli în semifinale la Australian Open.
Tecău a pierdut de două ori în faţa italienilor, în 2011, la US Open şi la Roma, pe cînd juca alături de Robert Lindstedt.

“Ei joacă foarte mult şi bine de pe linia de fund. Sînt foarte buni pe retur, deci pentru noi va fi foarte important să cîştigăm jocurile pe propriul serviciu. Cred şi sper că vom avea şanse destule pe serviciul lor, însă, după cum am spus, principala noastră grijă va fi să ne facem serviciul”, a spus Horia Tecău, conform Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lucianfocus
lucianfocus  •  28 Ianuarie 2015, 18:34

Succes baietii ! si fara stres ca halepoasa :))

adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Ianuarie 2015, 18:27

Pe de alta parte, la ultima intalnire pe care a avut-o cu Fognini, Tecau l-a batut. In finala la Beijing in 2013. E drept ca aveau alti parteneri: Tecau pe Mirnii, iar Fognini pe Seppi. :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează