SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Imaginile care au scandalizat la US Open » Gesturi nefirești făcute de tată și antrenor, după ce jucătoarea de 16 ani s-a calificat pe tabloul principal

Sara Bejlek/ foto: captură Twitter
Sara Bejlek/ foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 16:28 / Actualizat duminica, 28 august 2022 16:28

Sara Bejlek (16 ani, #209 WTA) s-a calificat pe tabloul principal la US Open. După meci, jucătoarea s-a dus să sărbătorească alături de tatăl și de antrenorul ei, iar imaginile au provocat un scandal uriaș în SUA.

Pe imagini, se poate observa cum tatăl și antrenorul Sarei o ating în mod repetat cu mâna pe fund pe jucătoarea de 16 ani din Cehia, iar tatăl o sărută direct pe gură.

Imaginile care au scandalizat la US Open

Înregistrarea video în care jucătoarea de tenis Sara Bejlek, în vârstă de 16 ani, este atinsă în mod repetat pe fund de tatăl și antrenorul ei, după ce s-a calificat la US Open, a stârnit indignare în SUA.

Pe twitter au apărut foarte multe postări care condamnă gesturile celor doi:

„WTA trebuie să investigheze, mai ales că aceste fete tinere călătoresc împreună cu bărbați de la o vârstă fragedă”

„Sara Bejlek are doar 16 ani. Este cu adevărat regretabilă această situație...”

„Nu există vreun motiv pentru care să atingi o fată de 16 ani pe fund în modul acela. E ceva total nepotrivit. Pe măsură ce urmărești clipul, acesta devine tot mai rău. Și nu pentru că o văd ca pe un obiect sexual”

La US Open, Sara Bejlek o va întâlni în primul tur pe Liudmila Samsonova (23 de ani, 35 WTA)

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la US Open » Când e meciul + Cine transmite la TV

Kim Clijsters, triplă campioană la Flushing Meadows, e convinsă: „Simona Halep poate câștiga US Open, cu o condiție”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
mishu_74
mishu_74  •  30 August 2022, 15:04
Postat de Rensenbrink pe 28 August 2022, 21:06

ce are lumea cu fundul fetii. Taica-su probabil inca nu realizeaza ca a crescut fata dar restul lumii, astia de s-au scandalizat asa ce au cu fundul ei?

pai ar vrea sa o mangaie si ei pe fund si sunt gelosi pe tatal ei...asta zice multe despre ce e in capul lor si despre cum gandesc ei anumite chestii. vorba aia, arta sta in ochii privitorului.

betino1995
betino1995  •  30 August 2022, 09:14
Postat de username_2 pe 29 August 2022, 11:02

care fund, că n-are...Serenu are, ăla da, Mouratoglou o fi bătut și el palma...sper că Mouratoglou nu bate palma și acuma, cu noua elevă

Mouratoglu ar face bine să bată acum palma cu noua lui elevă nu în semn de afecțiune și încurajare, ci în semn de așa nu, adică o mică pedepsă pentru marea rușine din primul tur, că doar nu a jucat din nou cu Kaya Kanepi sau Sharapova !

betino1995
betino1995  •  30 August 2022, 09:10

S-au ofuscat toți americanii ?! Care, mă, ăia care merg la *** Nu mi se par atât de deplasate manifestările de afecțiune-felicitări ale tatălui, doar am văzut atâtea astfel de săruturi pe gură între părinți-copii. După celebrul sărut pe gură dintre tovarășii Brejnev și Honecker din 1978, se pare că acest sărut vine pe locul 2 în topul săruturilor "nefirești" printre săruturile *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează