SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN DUBAI

Scandal IMENS la turneul WTA de la Dubai! Șeicii, atac dur la Serena, Kerber și Wozniacki: "Totul costă"! Aviz Simona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 14:28

Directorul turneului WTA din Dubai, Salah Tahlak, a lansat acuzații grave la adresa jucătoarelor de top din circuit după ce multe dintre ele s-au retras din competiție. Mai mult decât atât, Tahlak cere WTA să investigheze dacă motivele invocate de jucătoare au fost întemeiate.

Capetele de afiș ale turneului de la Dubai, Serena Williams, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska și Caroline Wozniacki s-au retras din turneu înainte de începerea acestuia.

"Jucătoarele nu își dau seama cât de mult se investește într-un asemenea eveniment. Am construit arena centrală, hotelul, terenurile. Și imaginați-vă că aveam materiale promoționale cu Serena, Radwanska sau Caroline. Toate acestea costă bani.

Faptul că principalele jucătoare nu au venit, nu au participat, asta ne-a afectat serios la nivelul biletelor vândute. Cheltuim mulți bani pentru turneul feminin, am egalat chiar premiile cu cele ale băieților, însă se pare că ceva nu merge", a declarat Tahlak pentru site-ul Sport360.

Mai mult decât atât, primele opt favorite la Dubai, printre care și Simona Halep, au fost eliminate înainte de sferturile de finală.

În acest an, turneul de la Dubai a intrat la categoria Premier, oferind mai puține puncte în clasamentul WTA și premii mai mici, în timp ce competiția care se desfășoară în aceste zile la Doha intră la categoria Premier 5 este mai importantă.

Acesta ar putea fi unul dintre motivele care le-a determinat pe jucătoarele importante să prefere o participare la Doha.

Italianca Sara Errani s-a impus in fața Barborei Strycova în finala turneului de la Dubai, desfășurat săptămâna trecută.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Februarie 2016, 02:25

Vorba aia- banul, ochiul dracului. Asta e sportul in ziua de azi. Fotbal, tenis, baschet toate a au legatura cu o ramura a atletismului- alergatul dupa bani. Fairplay-ul sau notiunea de sportivitate a disparut odata cu industrializarea sportului.

merace
merace  •  24 Februarie 2016, 21:58

banii celor mareti din fotolii nu pot cumpara gloria celor mari din teren... Asa cum nici injuraturile celor minusculi de pe net nu pot afecta gloria celor care joaca jocul...

ftwraku
ftwraku  •  24 Februarie 2016, 21:38

Un om inteligent pune orice lucru intr-un context. Si eu daca as fi in locul unor jucatoare de genu Caroline,Serena,Radwanska as ocoli aceste turnee sub diferite pretexte. Pana la urma nu banii cumpara tot si oricum astea sunt pline de BANET. IN EMIRATE FEMEILE sunt tratate ca sclavele. In unele zone daca te ti de mana si nu esti casatorit poti sa primesti inchisoare. In alt zone nu poti sa te afisezi decat cu un insotitor de sex masculin sau cu capul acoperit....DE CE ,EU Serena,CAROLINE SAU Radwanska as participa la un asa turneu? Oricum i-au mai multi banet de la GS-umuri,Indanwells si alte turnee si ma simt si bine in tara respectiva.... DOAR PARVENITII SI TANTALAII sug cu^cul la araboi....In momentul cand o sa ai drepturi ELEMANTARE si in Emirate,nu o sa mai ocoleasca femeile turneul respectiv....bine le fac astea cand le dau teapa si zic ca participa si se retrag pe ultima suta.... Astia care cred ca valoarea unui om(de sex feminin) este mai mica decat o camila,asta merita.... Tahlak asta daca este o ruda de gradul 14 cu orice seic are probabil 14 neveste si niciuna nu iese din casa fara acordul lui.... Ok,nu zic ca este bine si libertinajul asta de la noi,dar este de inteles de ce o fata educata ca si Caroline alege sa fenteze turneele astea...BRAVO EI. Eu o respect pentru asta. La anul nici nu m-as mai prezenta....lasa sa joace finala Barborei Strycova :))))))***....Si asa,zonele 'SHARIA' pe termen lung mai rau ca Africa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează