SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Scandalul din tenis continuă » Componenţii echipei de Cupa Davis au fost chemaţi la federaţie

Componenţii echipei de Cupa Davis au fost chemaţi la federaţie
Componenţii echipei de Cupa Davis au fost chemaţi la federaţie

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 14:45

Conducerea Federaţiei Române de Tenis i-a convocat la sediul FRT pe jucătorii echipei de Cupa Davis pentru a discuta măsurile necesare pentru îmbunătăţirea performanţelor, anunţul forului survenind la o zi după ce jucătorii au cerut reinstalarea în funcţie a căpitanului nejucător Andrei Pavel.

"Conducerea Federaţiei Române de Tenis va discuta cu jucătorii echipei de Cupa Davis, pentru a stabili o serie de măsuri necesare pentru îmbunătăţirea performanţelor şi optimizarea sistemului de pregătire a participării la cea mai importantă competiţie din tenisul mondial. Jucătorii echipei de Cupa Davis au fost convocaţi la sediul FRT, urmînd ca opinia publică să fie informată în legatură cu concluziile acestei întîlniri", se arată în comunicatul FRT, potrivit mediafax.

Reprezentanţii federaţiei precizează că măsura demiterii căpitanilor echipelor de Cupa Davis şi Fed Cup, Andrei Pavel, respectiv Irina Spîrlea, a fost luată din cazua lipsei implicării acestora în pregătirea sportivilor. "Măsura a fost luată pe fondul necesităţii unei mai susţinute şi continue implicări a căpitanilor de echipă în activitatea celor două echipe", notează comunicatul.

Joi, componenţii echipei de Cupa Davis, Victor Hănescu, Horia Tecău, Victor Crivoi, Adrian Ungur şi Marius Copil, şi-au exprimat dezacordul faţă de demiterea căpitanului nejucător Andrei Pavel şi au cerut Federaţiei Române de Tenis să revină asupra deciziei.
"În urma hotărîrii Comitetului Director al Federaţiei Române de Tenis, respectiv a Ruxandrei Dragomir prin intermediul Comitetului Director, de a-l destitui pe Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României şi staful acestuia, noi, Victor Hănescu, Horia Tecău, Adrian Ungur, Marius Copil şi Victor Crivoi, ne manifestăm total dezamăgirea şi dezacordul faţă de această decizie şi de felul în care a fost luată", se arată într-o scrisoare deschisă semnată de cei cinci jucători.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
original53
original53  •  28 Octombrie 2011, 19:47

nu neg valoarea sportiva a doamnei dragomir insa ma intreb ,chiar daca af fi domnia ei capitan nejucator la baietzi ar avea alte rezultate in cupa?l-ar convimge pe nadal shi federer sa joace pentru romania?n-avem decat un tecau care shi acela in echipa cu un suedez face un joc bun de dublu,deci nu poate sustzine echipa.deci despre ce vorbim?n-am intzeles de ce a cerut presedentia federatziei daca shtia clar ca nu e dorita,nu va fi ajutata,deci nu are spate.nastase shi tiriac au spus clar ca n-o ajuta financiar sau cu sponsori,deci se lupta cu morile de vant.asta se intampla in romania cu sportul de performantza ne sustzinut financiar de stat

tenis1
tenis1  •  28 Octombrie 2011, 18:09

nu e nimic de mirare ,astia la federatie fac ce vor

bdgeorge
bdgeorge  •  28 Octombrie 2011, 18:09

Dragomir a luat-o pe aratura i sa suit presedentia la cap..tare sunt curios cu ce solutie vine?? probabil eternul Haradau...ca vad ca si cu Segarceanu are probleme..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează