SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

VIDEO Scene neverosimile la turneul de la Roma » Arbitra a chemat paza prin stație: „E posibil să stați prin preajmă? Aș să vină cineva”

Tatăl Camilei Giorgi a deranjat-o pe arbitra partidei
Tatăl Camilei Giorgi a deranjat-o pe arbitra partidei

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 16:27 / Actualizat marti, 11 mai 2021 18:27

Turneul feminin de la Roma a avut parte luni de primul moment controversat al săptămânii, petrecut în timpul meciului dintre Camila Giorgi (29 de ani, 83 WTA) și Sara Sorribes Tormo (24 de ani, 51 WTA). 

  • Turneul Premier 5 de la Roma se desfășorară în perioada 10-17 mai, în spectaculosul complex de la Foro Italico.
  • Simona Halep este campioana en-titre la feminin, în timp ce Novak Djokovic e deținătorul trofeului în ATP.
  • Competiția de la Roma are premii totale în valoare de 2,5 milioane de euro la masculin și 1,8 milioane de euro la turneul feminin. Câștigătorii primesc câte 1.000 de puncte.

Iberica și-a adjudecat victoria la capătul unui meci maraton, care a durat nu mai puțin de trei ore și 53 de minute, scor 7-6 (4), 6-7 (9), 7-5. Duelul dintre cele două a fost marcat de problemele provocate de Sergio Giorgi, tatăl jucătoarei din Italia. Aflat în tribune, acesta ar fi avut mai multe comentarii la unele decizii ale arbitrei. 

La un moment dat, când vociferările tatălui Camilei Giorgi s-au intensificat, arbitra a cerut ajutor prin stație: „E posibil să stați prin preajmă pentru că tatăl lui Giorgi este foarte nervos? Aș vrea să vină cineva”. Răspunsul primit a fost unul afirmativ.

În prealabil, Sergio Giorgi se implicase într-o discuție pe care arbitra partidei a purtat-o cu fiica sa. Imediat, acesta a fost atenționat: „Vă rog, vorbesc cu ea, nu vorbiți cu mine”.

Camila Giorgi, ironizată de fani

Camilla Giorgi nu mai are succes decât pe rețele de socializare în ultima vreme. Rezultatele slabe din ultima perioadă i-au determinat pe fani să o ironizeze pe Instagram pe italianca de 29 de ani, pentru noianul de poze sexy publicate pe net: „Poate dacă ți-ai arăta mai puțin fundul și nu te-ai mai dezbrăca atâta ai mai câștiga și tu vreun meci!”.

Citește și alte știri din tenis:

Detaliu îngrijorător pentru Halep înaintea turneului de la Roma » Premieră negativă după 6 ani

Zverev, deranjat că nu prezintă interes pentru presa germană: „Nu vedeți? Nu le pasă!” » Replica a venit imediat: „Poate că media din Germania nu-l urmărește pentru că bate femei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tipsy
tipsy  •  11 Mai 2021, 19:12

Nu il mai citati pe Rothenberg ala, este o rusine pentru jurnalism si nu are ce cauta intr-un ziar de sport. Un om si-a distrus cariera si a facut infact din cauza ca a vrut Rothenberg sa fie politically correct, acuzandu-l ca a spus gorilla in loc de guerilla. Un nenorocit.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 Mai 2021, 18:08

Daca e vorba de tatal lui Giorgi, nu e nimic neverosimil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează