SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Se decid echipele care vor juca în ultimul act al Cupei Davis » Luptă pentru finală

Kokkinakis și Murray la tragerea la sorți de ieri // Foto: Reuters
Kokkinakis și Murray la tragerea la sorți de ieri // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 00:00

În acest week-end se vor decide finalistele Cupei Davis. La Glasgow se joacă Marea Britanie-Australia, iar la Bruxelles, Belgia-Argentina.

Andy Murray și Thanasi Kokkinakis vor deschide azi confruntarea și vor fi urmați de Dan Evans și Bernard Tomic. În cealaltă semifinală, primul meci va fi David Goffin-Federico Delbonis, urmat de partida dintre Steva Darcis și Leonardo Mayer.

Andy Murray s-a angajat ca pînă la finalul sezonului să doneze cîte 50 de lire pentru fiecare as reușit în contul celor de la UNICEF pentru a-i ajuta pe copiii refugiați din Siria.

Tot în acest sfîrșit de săptămînă se joacă și rămînerea în Grupa Mondială, iar barajele propun și ele cîteva întîlniri interesante, cum ar fi Elveția-Olanda, Rusia-Italia sau Columbia-Japonia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close