SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Serena Williams a demolat-o pe Șarapova în semifinale la Wimbledon! A ajuns la 17-a victorie la rînd. Ce record urmează în finală

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 19:44

Serena Williams, locul 1 mondial, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva rusă Maria Şarapova, 4 WTA, şi s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon, ea urmînd să joace pentru a 25-a oară în ultimul act la simplu la un Grand Slam.

Williams s-a impus în faţa Mariei Şarapova în doar o oră şi 19 minute. Jucătoarea americană a ajuns la 17 victorii consecutive în faţa sportivei ruse.

În finală, Serena Williams o va întîlni pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, cap de serie numărul 20, aflată în premieră într-o astfel de fază la un Grand Slam. Muguruza a trec în semifinale de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 3-6, 6-3.

Dacă va reuși să cîștige, Serena va deveni deținătoarea en-titre a tuturor celor 4 trofee de Grand Slam. De asemenea, rămîne în cursă pentru cîștigarea celor 4 trofee într-un an. Ea s-a impus și la Australian Open, dar și la Roland Garros în 2015. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
minu_nat
minu_nat  •  10 Iulie 2015, 11:35

Muguruza în 2014 la Roland Garros a demolat-o pe Serena cu un dublu 6-2. În finală,normal că Serena are prima şansă teoretic,dar meciul se joacă. Se subînţelege că o prefer pe Muguruza.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Iulie 2015, 23:41

Din pacate, cred ca Muguruza va fi putin timorata, dar merita sa castige. Ce meciuri frumoase au fost la Wimbledon, SImona. Esti de acord ca fetele s-au intrecut pe ele insasi, inclusiv Niculescu si Begu....

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Iulie 2015, 23:12

criss....Stai lin, *** :))) P.s. Dupa ce o bate Serena o sa ne spui ca nu ai putut sa pariezi ? :))) "pariez cat pot"..:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează