SPORTURI  »  TENIS  »  INCIDENT

Serena Williams e atacată dur după finala US Open: "Spune că apără femeile? E o prostie! Mi se pare curios că a făcut asta când pierdea"

Barbora Strycova Foto: Guliver/Getty Images
Barbora Strycova Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 21:32

Cehoaica Barbora Strycova (32 de ani, locul 25 WTA), a vorbit despre arbitrul portughez Carlos Ramos și l-a apărat în cazul incidentului pe care acesta l-a avut cu americanca Serena Williams (36 de ani, 16 WTA), în finala turneului de la US Open, câștigată de Naomi Osaka (20 de ani, 7 WTA), scor 6-2, 6-4.

"Ramos este dur, este unul dintre cei mai duri arbitri din lume. A făcut ce trebuia să facă în acel meci. Ea a depășit limitele. Ramos trebuia să se comporte diferit doar pentru că ea e Serena Williams?! Mi se pare curios că a făcut asta când pierdea!

Spune că a făcut-o pentru apăra femeile? E o prostie! Pentru arbitri nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Pe Nadal nu l-am văzut țipând așa la un arbitru. Eu, care sunt femeie, primesc multe avertismente. Se vor schimba regulile acum în meciurile Serenei? Dacă da, să-mi spuneți.

Ea și sora ei (n.r. Venus) umblă mereu cu «câinii» după ele, au gașca lor. E ciudat, deși e un sport individual", a declarat Strycova, potrivit site-ului bolamarela.pt.

"Am văzut bărbați spunându-le arbitrilor multe lucruri, iar eu sunt aici pentru a mă lupta pentru drepturile femeilor, pentru egalitate, pentru tot felul de lucruri. Și să-mi ia un game după ce l-am făcut hoț mă face să simt că e ceva sexist. El nu i-a făcut asta unui jucător când l-a făcut hoț. Nu-mi vine să cred!

Dar voi continua să lupt pentru femei, pentru noi, să avem drepturi egale. Să ne putem scoate tricoul fără să fim sancționate, e scandalos! Simt că faptul că eu trebuie să trec prin asta e un exemplu pentru următoarea persoană care vrea să-și exprime starea de moment. Femeile puternice se vor putea exprima mai bine datorită celor petrecute azi. Poate mie nu mi-a ieșit, dar următoarei persoane îi va ieși cu siguranță"
Serena Williams

  • CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul  Carlos Ramos a  Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". 

Vezi și:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Septembrie 2018, 16:35

Daca toate femeile ar fi ca ea, cred ca ar creste exponentional numarul homosexualilor.

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Septembrie 2018, 12:52

Acesta este exemplu pe care-l da Serena tinerilor ?

dinamo100
dinamo100  •  13 Septembrie 2018, 10:31

Cred ca e multa ipocrizie in cei care i-au cantat in struna Serenei. Discursul ei despre sexism in momentul in care jocul ei mergea prost este deplasat. Strycova vorbeste deschis, fara perdea si spune lucrurilor pe nume.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează