SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SERENA WILLIAMS. Explicațiile americancei după cea mai dură înfrângere a carierei: "Nu am timp să fiu șocată"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 16:04

Serena Williams (26 WTA) a suferit în această dimineață cea mai rușinoasă înfrângere din carieră, în primul tur de la San Jose, scor 1-6, 0-6, în fața britanicei Johanna Konta (48 WTA).

După meci, Serena a declarat că nu s-a simțit confortabil pe durata meciului, dar nu e prea îngrijorată din cauza celui mai drastic eșec din întreaga carieră. 

"Cred că adversara mea a jucat bine în setul secund, în timp ce eu nu am fost în cea mai bună formă în primul set. A devenit foarte încrezătoare, iar acest lucru a ajutat-o. Am atâtea lucruri în minte încât nu am timp să fiu șocată după o înfrângere în care e clar că nu am fost în cea mai bună formă", a declarat americanca, potrivit The Guardian.

Această înfrângere a fost și cea mai umilitoare din întreaga carieră, fiind pentru prima oară când obține un singur game într-un meci. 

Până la acest meci, cel mai usturător eșec de acest gen s-a întâmplat în 2014, la Turneul Campioanelor, când Simona Halep a învins-o, scor 6-0, 6-2. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  03 August 2018, 19:19

E penibil ca mai joaca la varsta ei si dupa ce a nascut, trebuia sa se lase inainte sa nasca si sa-si vada de copil. Doar n-o vrea sa mai castige Grand Slamuri si la 40 de ani !?!? Inca mai are timp sa se retraga cat de cat in glorie, dupa US Open. Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul, cum se spune ! Mammy Serena, du-te acasa la copilas si da-I sa pape laptic, dragalasul de el ! Si lasa racheta pe mainile altora mai tinere si mai dornice de succese !

maxp
maxp  •  02 August 2018, 12:54
Postat de Masa Lunoor pe 02 August 2018, 04:58

deci in tenis se mai si pierde... wow! shock si groaza. Dacă v-ar pune ccineva sa faceti doua ture de teren pt fiecare pronostic greșit A-ți fi zis că lumea e a dracu si are cineva ceva cu voi :)))

Bai, in general asa e, dar cand vezi una din cele mai bune all-time prezentandu-se cum s-a prezentat, deja chiar iti vine sa zici ca le-ai vazut pe toate. Nu e vorba ca a pierdut, nu e vorba nici macar de scor, ca noi romanii stim ca a mai pierdut o data in cam aceeasi maniera, referitor la scor, dar in niciun caz nu a jucat ce-a jucat acum cu Konta. Eu nu stiu daca tu ai vazut meciul, femeia a aratat ca o amatoare. Adica efectiv a dat impresia ca nu mai stie sa serveasca. Si totusi, nu vine dupa sarcina, vine dupa finala la Wimbledon. Adica e una sa nu fi intr-o zi buna, e una sa nu fi in forma, dar totusi presupui ca la un nume ca ea, si daca o trezesti din somn la ora 3 dimineata dupa o betie incheiata pe la ora 2, tot stie sa tina racheta aia in mana si sa loveasca mingea ca lumea. Si apuca-te si tu de ture pt fiecare greseala gramaticala ca e mai rau, vezi ca deja ai una, ce e cu acel "a-ti"?!

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  02 August 2018, 11:09
Postat de Alex Isai pe 01 August 2018, 19:29

este ridicola spre penibila,iar nemernicii astia de la WTA o depasesc!Chiar nu se vede ca *** asta nu mai poate juca? e cit Dunarea la cazane,se revarsa!! vor s o scoata cea mai tare tenismena ....Cred ca e timpul sa nu i mai vedem suncile atirnind in niste prespanuri siliconizate! E horror ,sa i spuna cineva!!!

Serena aduce bani.wta si echipa ei o incurajeaza sa mai joace,ei fiind si profitori de pe spatele ei.Mouratoglu precis vede situatia dar Serena e sursa de bani.Ea mai are nevoie de 2 gs ca sa o intreaca pe M. Court, sa fie considerata cea mai mare tenismena a tuturor timpurilor.S- ar putea la USO sa aiba iar un culoar favorabil, sa nu fie testata, sa castige.Pentru Serena s- au shimbat reguli in wta, asa ca ne putem astepta la orice.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează