SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SERENA WILLIAMS - KAROLINA PLISKOVA // VIDEO Serena Williams, bulversată de Karolina Pliskova după eliminarea de la Australian Open: „Nu am văzut așa ceva! Pur și simplu, a închis ochii și nu i-a mai păsat”

Serena Williams // FOTO: Reuters
Serena Williams // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 08:52

Serena Williams, 37 de ani, loc 16 WTA, a fost eliminată de la Australian Open 2019 de cehoaica Karolina Pliskova, locul 7 WTA, scor 4-6, 6-4, 5-7. Americanca a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de set. (Detalii AICI)

La conferința de presă de după meci, Serena Williams a vorbit despre duelul contra Karolinei Pliskova și a lăudat modul în care cehoaica a jucat pe final.

„Ea a jucat cel mai bun tenis al ei spre finalul meciului. Nu cred că a avut vreo legătură cu problema mea la gleznă. Cred că a lovit mingea foarte bine. Cred că la punctele mele de meci a jucat cu ochii închiși. A trimis mingea pe linie. Pur și simplu nu i-a mai păsat. E clar că am făcut greșeli, dar a jucat foarte bine.

La mingile de meci nu am făcut nimic greșit. Am fost agresivă, dar ei nu i-a mai păsat și a trimis mingea pe linie. A dat un as și a mai avut și un serviciu de nereturnat. Am făcut tot ce am putut. În acele momente, a jucat cel mai bun tenis al ei.

Nu mă simt bine când pierd. Dar cum am mai spus, la 5-1, ea a jucat ca și cum nu i-ar păsa. Nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat Serena Williams la conferința de presă, potrivit WTA.

karolina pliskova

 

 

Citește și:

Naomi Osaka a depășit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA » Se împlinește cel mai pesimist scenariu? Halep mai poate coborî un loc la finalul turneului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  23 Ianuarie 2019, 21:29

Bre, trenul care a lovit-o pe Simona in primul set, a fost deraiat de Pliskuta in setul al treilea, in meciuri diferite. Glezna scrantita putea sa fie si in meciul cu Simona, acum am fi asteptat semifinala cu Osaka si poate finala cu Kvitová. Asa a fost sa fie acum, poate peste 2-3 saptamani Simona revine iar pe primul loc, dar are multe puncte de aparat pana la Roland Garros inclusiv. Va fi mult mai greu anul acesta de mentinut in frunte, va trebui sa mai castige sau sa ajunga in finale la Madrid si Roma si la Paris, ca sa nu mai spun de Doha si Dubai. Poate puncta in plus la Wimbledon si US Open unde nu are multe puncte de aparat si abia dupa US Open ar avea sanse mai mari sa revina in fruntea ierarhiei WTA, ca sa folosesc un limbaj de lemn. La FED Cup oricum nu putem bate Cehia acasa la ea, poate alta data sa ajungem in finala si sa o si castigam. Inca nu avem echipa de Fed Cup care sa poata invinge pe oricine.

12luminaverde
12luminaverde  •  23 Ianuarie 2019, 19:03
Postat de Sabin Ellak pe 23 Ianuarie 2019, 13:11

Serena dincolo de faptul ca este o jucatoare superba,este si educata si plin de sportivitate.Nu cauta explicatii cum a putut pierde de la 5-1 ci accepta ca Pliskova a fost mai buna la sfarsitul jocului.Multe jucatoare,care caute explicatii precum accidentari,oboseala,dureri de spate sau de glezne,etc.. poate sa ia lectie de la Serena.Daca ai pierdut,explicatia logica este simpla: adversara a fost mai buna ! Acest lucru a recunoscut Serena,care cu incetul va reveni in top 10,ocupand locul acelora,care nu au ce cauta in elita tenisului mondial.

Prietene, "o jucatoare superba", cum spui tu, nu ia pastile pentru care alta jucatoare e trimisa la plimbare doi ani, stie sa piarda, nu sa faca circ precum cel de la US Open si nu cere mila pentru ca "e mama"... Si Azarenka e mama si nu a cerut de pomana, ba mai are si probleme cu exul... Probabil ca ai niste standarde bazate pe "diversity"...

12luminaverde
12luminaverde  •  23 Ianuarie 2019, 18:54

Nedelcu, fata despre care faci tu vorbire a plecat din ghetou si anuma din Campton, loc interzis albilor, apoi s-a mutat cu familia in alt loc minunat; Chicago (partea de "harlem") si apoi a aterizat in Florida... Personal n-am nimic cu ea, decat ca sperie copiii - ar trebui data dupa ora 12 noaptea la TV, apoi faptul ca nu stie sa piarda - vezi US Open si faptul ca lua aceleasi pastile pentru care Sharapova a fost trimisa la plimbare doi ani, numai ca le lua cu acceptul tacit al WTA... In rest ce sa "aiva" lumea cu ea; fata muncitoare, de caracter... Cum spui tu...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează