SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Serena Williams, replică tăioasă pentru Ion Țiriac: „Acel om bătrân, bătrân?”

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) nu a participat la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Competiția este patronată de miliardarul român Ion Țiriac (81 de ani).
Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) nu a participat la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Competiția este patronată de miliardarul român Ion Țiriac (81 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 19:23 / Actualizat luni, 10 mai 2021 19:41

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) nu a participat la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Competiția este patronată de miliardarul român Ion Țiriac (81 de ani).

Întrebată de jurnaliștii italieni dacă nu a concurat la competiția din capitala Spaniei din cauza conflictului de la distanță cu Țiriac, Serena a oferit un răspuns tăios. „Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân? Da, nu știu ce să spun... El e încă... (râde)”, a declarat Williams, conform Eurosport.

Serena Williams, conflict cu Ion Țiriac

Într-un interviu acordat la finalul anului 2020, Ion Țiriac spunea despre Serena Williams: „Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage!”. Declarațiile președintelui FRT au fost preluate de presa din întreaga lume. Replicile au fost și ele pe măsură, cea mai dură chiar din partea soțului Serenei, Alexis Ohanian. Acesta l-a numit pe Țiriac „sexist și rasist”.

2 trofeeare Serena Williams la Madrid, în 2012 și 2013

Aryna Sabalenka este campioana turneului de la Madrid! Victorie cu Ashleigh Barty în finală

Aryna Sabalenka (23 de ani, locul 7 WTA) este noua campioană a turneului de la Madrid. Jucătoarea din Belarus a învins-o în finală pe liderul mondial Ashleigh Barty, scor 6-0, 3-6, 6-4.

Finala de la Caja Magica a fost tranșată după o oră și 39 de minute de joc. Sabalenka lui i-a dat nicio șansă australiencei în primul set, pe care l-a câștigat la 0, dar liderul mondial și-a revenit în actul secund. Cu un serviciu mult îmbunătățit, Barty a câștigat setul cu 6-3 și a dus meciul în decisiv.

Ion Țiriac, „arhitectul” turneului de la Madrid

Cel mai strălucitor diamant din portofoliu lui Ion Țiriac este concursul de la Madrid. Acesta reuneşte, pe durata a 10 zile, atât un turneu feminin de categorie Premier Mandatory, cât şi unul masculin de Masters 1000.

Inițial, la Madrid se disputa un turneu indoor, pe suprafaţă rapidă, disputat în Madrid Arena, cu o capacitate de 12.000 de locuri. Tocmai poziţionarea în calendar a determinat schimbarea drastică ce avea să urmeze începând din 2009. Mulţi jucători de top veneau la Madrid obosiţi după un sezon lung şi solicitant. Alţii chiar îl scoteau din programul lor, pentru a evita o accidentare înaintea Masters-ului. Madridul în mai a însemnat, automat, şi schimbarea suprafeţei din hard indoor în zgură. A fost o modificare de mare succes.

Ion Țiriac cere reforme la nivel înalt: „MTS, Ministerul Educației și Ministerul Sănătății să se implice! Am ajuns la coada Europei”

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep, numai zâmbete! Cu ce jucătoare s-a antrenat la Roma: „E mereu distractiv”

Zverev, deranjat că nu prezintă interes pentru presa germană: „Nu vedeți? Nu le pasă!” Replica a venit imediat: „Poate pentru că bate femei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1053037808078875
Protopopicescovici Jan  •  11 Mai 2021, 20:15
Postat de right_wing_resistance_romania pe 11 Mai 2021, 09:14

Serena a ajuns in doua finale de GS in ultimele luni pentru ca este pandemie, reguli speciale, iar jucatoarele sunt total iesite din forma. Din moment ce ea are structura unui vite, este greu pentru orice femeie normala sa concureze cu ea fara tonusul competitiei. Uita-te la Halep. 2-3 meciuri, accidentare. Din acelasi motiv, Barty este nr 1 in acest moment. Tot la ciupeala. Daca circuitul era constant si fara restrictii, atunci se punea altfel problema. Nu mai facea Serena fata cand veneau pustoaicele din top 50 pline de energie si care acopera terenul bine.

*** ... de fapt am vrut de mult să spun ca in general in competiile sportive *** , *** , *** , *** , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  11 Mai 2021, 13:46

Pai si ce remarca asa nasoala a facut serena? Ca a zis de tataita ca e batran , batran? Pai da nu e? Maine poimaine merge in baston tataita , ce mare rusine sa fii batran? E ciclul vietii

valentindragobete
valentindragobete  •  11 Mai 2021, 13:39

Face un comentariu rasist si tendențioase despre vârsta unui om, acea jucătoare ***, *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează