SPORTURI  »  TENIS  »  AFACERE

Serena Williams se implică într-o afacere de fotbal care valorează 4.3 miliarde de dolari. Anunțul lui Patrick Mouratoglou

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 13:58 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 14:33

Serena Williams nu participă la Australian Open 2022, fiind încă în refacere, dar își pune la punct situația financiară, semnând pentru un gigant din domeniul football fantasy. 

De 23 de ori campioană în Grand Slam, Serena Williams va avea rolul de consilier pentru compania de football fantasy Sorare, cea care se bazează pe noua tehnologie block-chain și care este estimată la o valoare de 4.3 miliarde de dolari.  

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!
SERBIA
Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!

Serena Williams va promova Sorare în America de Nord

Serena va avea rolul de a promova jocul în America de Nord, acolo unde Sorare vrea să se extindă. Compania este din Franța, se bazează pe moneda virtuală Ethereum și are multe contracte inclusiv cu Bundesliga, La Liga etc, dar vrea să cuprindă o parte cât mai însemnată pe piața americană. 

EssentiallySports notează că soțul Serenei, Alexis Ohanian, a făcut legătura dintre cele două părți, el fiind și investitor. Antrenorul Patrick Mouratoglou a felicitat pe Serena prompt pe twitter pentru idee. 

Serena Wiliams, 40 de ani, nu a mai jucat deloc de când a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2021. 

Cu ocazia finalului de 2020, Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istorie. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală.

Citește și: 

FOTO Maria Sharapova investește într-o afacere alături de Jay-Z și Rihanna: „Poate revoluționa recuperarea”

Imperiul financiar Naomi Osaka » Lecția predată de japoneză superstarurilor Serena Williams și Maria Sharapova: „Sunt 3 zone pe care le atinge”

Playtech: ȘOC! Ce se va întâmpla cu Traian Băsescu după accidentul rutier în care a fost implicat! Totul e CLAR ACUM!


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  21 Ianuarie 2022, 18:17

Am crezut ca face reclama la clatite cu Nutella ;)

andrei.steaua
andrei.steaua  •  21 Ianuarie 2022, 14:47

Cu banii aia cumpara 4,3 miliarde de Mimamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează