SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Serena Williams, victorie-blitz și o nouă modă la Australian Open: unghii false asortate cu rochia și pictate cu urși koala!

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 13:53

Serena Williams, 38 de ani, a început al nouăsprezecelea Australian Open al carierei cu o victorie convingătoare în fața rusoaicei Anastasia Potapova de care a trecut cu 6-0, 6-3. Serena a impresionat prin unghiile lungi pe care le-a afișat la meci. 

„A fost un start bun, am jucat foarte bine în primul set și simt că e loc de evoluție la următoarele partide”, a spus Serena la conferința de presă. Serena s-a prezentat la meci cu unghii false, asortate cu ținuta, printre care se remarca și un koala. 

+4 FOTO

Serena Williams: „Sunt preocupată de calitatea aerului”

A fost atins și unul dintre subiectele fierbinți, calitatea aerului de la Melbourne viciată de fumul generat de incendiile din Australia și cum îi afectează pe jucători. 

„Am fost și sunt preocupată de acest aspect. Lucrurile se schimbă de la zi la zi, primim informări periodice de la organizatori, ceea ce e foarte bine, înseamnă că se preocupă pentru noi", a explicat americanca. Ea o va întâlni în turul următor pe slovena Tamara Zidansek, 64 WTA. 

7 trofeela Australian Open are Serena Williams, ultimul fiind cucerit în 2017.

Citește și:

REVOLTĂ la Australian Open 2020! Ce a îndrăznit un jucător să îi ceară unei fete de mingi! Arbitrul a intervenit: „Fă-o singur!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
859779594095355
Nick Rasu  •  20 Ianuarie 2020, 16:51

Prostilor...Koala nu sint nici ursi nici ursuleti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează