TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN 2020

Serena Williams, victorie-blitz și o nouă modă la Australian Open: unghii false asortate cu rochia și pictate cu urși koala!

Articol de — Luni, 20 Ianuarie

Serena Williams, 38 de ani, a început al nouăsprezecelea Australian Open al carierei cu o victorie convingătoare în fața rusoaicei Anastasia Potapova de care a trecut cu 6-0, 6-3. Serena a impresionat prin unghiile lungi pe care le-a afișat la meci. 

„A fost un start bun, am jucat foarte bine în primul set și simt că e loc de evoluție la următoarele partide”, a spus Serena la conferința de presă. Serena s-a prezentat la meci cu unghii false, asortate cu ținuta, printre care se remarca și un koala. 

+10 FOTO

Serena Williams: „Sunt preocupată de calitatea aerului”

A fost atins și unul dintre subiectele fierbinți, calitatea aerului de la Melbourne viciată de fumul generat de incendiile din Australia și cum îi afectează pe jucători. 

„Am fost și sunt preocupată de acest aspect. Lucrurile se schimbă de la zi la zi, primim informări periodice de la organizatori, ceea ce e foarte bine, înseamnă că se preocupă pentru noi", a explicat americanca. Ea o va întâlni în turul următor pe slovena Tamara Zidansek, 64 WTA. 

7 trofeela Australian Open are Serena Williams, ultimul fiind cucerit în 2017.

Citește și:La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (1)

Nick Rasu  •  20 Ianuarie 2020, 16:51

Prostilor...Koala nu sint nici ursi nici ursuleti...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1