SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

FOTO Simona Halep a plecat spre Canada » Îmbrățișări tandre cu iubitul pe aeroport + Ce obiectiv și-a setat campioana de la Wimbledon

Simona Halep și Toni Iuruc pe Aeroportul Otopeni +6   FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc pe Aeroportul Otopeni

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 17:16

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a plecat astăzi spre Canada, acolo unde va participa la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto.

„Este tot o suprafață rapidă, n-o sa fie atât de dificil să mă adaptez. Mai dificil e s-o iei de la capăt după un succes atât de mare. Dar m-am odihnit destul de bine, am fost și în vacanță, mă simt bine și sunt încrezătoare.

Nu vreau să vorbesc despre șansele mele la US Open. Consider că am șansa mea și vom vedea. Îmi doresc să reușesc același joc ca la Wimbledon”, a declarat Halep la plecarea spre Canada.

Ce turnee urmează pentru halep

Halep revine pe teren la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto. Turneul Premier 5 cu premii totale de 2.830.000 de dolari va fi primul test al româncei. Halep a câștigat anul trecut competiția, după o finală cu Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4, și are de apărat 900 de puncte.

  • Cincinnati (12-18 august)

Programul Simonei continuă cu un nou turneu Premier 5, la Cincinnati. Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6.

  • US Open (26 august - 7 septembrie)

Halep scapă de grija punctelor la US Open, ultimul Mare Șlem al anului. Simo a părăsit competiția din primul tur anul trecut, învinsă surprinzător de Kaia Kanepi, jucătoare aflată pe locul 44 în acel moment, scor 2-6, 4-6.

Câte puncte are de apărat Simona în perioada următoare:

  • 900 la Toronto
  • 585 la Cincinnati
  • 10 la US Open 

Simona și-a luat la revedere de la iubitul său, Toni Iuruc, înainte de a face check-in-ul, cei doi îmbrățișându-se tandru. Mai multe imagini cu ei mai jos:

Simona Halep și Toni Iuruc pe Aeroportul Otopeni +7 FOTO

Vezi și: 

Kyrgios, un nou gest reprobabil: a aruncat cu o sticlă spre scaunul arbitrului » Explicația halucinantă oferită de australian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bazinga
bazinga  •  03 August 2019, 20:37
Postat de Ion Popescu pe 03 August 2019, 07:21

Cu un asa trecut de #barba albastra# viitorul este asigurat. Mie chiar imi pare rau de Simona !

Sa nu iti para!Isi merita soarta!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  03 August 2019, 08:45

Numai comentarii penibile. GSP-ul se pare ca gazduieste un club de frustrati. Ce va *** cu cine s-a cuplat Simona? Daca ei ii place individul e OK.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosierul
mosierul  •  03 August 2019, 07:42
Postat de bazinga pe 02 August 2019, 20:12

Ordin de la Nea Stere sa ia machidonul din dotare!Nu-l mai lasa acum....E partida buna,de neratat....2 divorturi la activ....copil pe teava cu a doua ex nevasta....E cu 13 ani mai mare,e copt bine....Ce mai...e PERFECT!

....i-a zis Stere: " pe oricine sa iei din neamul nostru dar numai să nu apari cu vreun român la ușă...romanul e hoțoman ..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează