SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep a pornit o modă » Cum va dona Belinda Bencic pentru cauza incendiilor din Australia: „Cea mai amuzantă promisiune”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 14:06

Belinda Bencic, 22 de ani, locul 8 WTA, a luat modelul Simona Halep și a inovat: va dona 200 de dolari pentru cauza incendiilor din Australia, la fiecare dublă-greșeală pe care o va face la următoarele turnee pe care le dispută, Adelaide și Australian Open 2020. Yahoo a catalogat promisiunea drept cea mai amuzantă de până acum. 

Simona Halep a creat o modă. Jucătoarea noastră a promis că va 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul Darren Cahill, deviind de la „tradiția” sportivilor care au spus că vor da această sumă pentru fiecare as lovit.

+9 FOTO

Belinda Bencic, „cea mai amuzantă promisiune de până acum”

Elvețianca Belinda Bencic s-a evidențiat și ea pe twitter: 

„Inima mea plânge de fiecare dată când citesc știrile. E devastator să vezi atâtea incendii, trebuie să se oprească!!! Am donat deja bani, dar voi dona și la turneele de la Adelaide și Australian Open. Nu sunt cea mai bună la ași, sunt mult mai pricepută la duble-greșeli, așa că voi dona câte 200 de dolari de câte ori voi comite câte una la următoarele turnee. Așa, nu voi fi supărată pe mine și se vor dovedi și ele mai utile!” - Belinda Bencic

Citește și:

Atenție, Simona Halep și Darren Cahill! Scenariul EXTREM la Australian Open 2020: „Facem turneul indoor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează