SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

VIDEO+FOTO Angelique Kerber, gest de mare campioană la Roma! Ce a făcut după accidentarea Simonei Halep

Simona Halep a abandonat în turul II al turneului de la Roma +10   FOTO
Simona Halep a abandonat în turul II al turneului de la Roma

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 20:55 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 21:29

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3.

Jucătoarea nostră a ieșit în lacrimi de pe teren, acuzând dureri mari la gamba piciorul stâng. După ce fizioterapeutul a adus-o cu greu pe Halep pe bancă, Angelique Kerber a fost extrem de îngrijorată de starea româncei și a făcut tot posibilul pentru a o ajuta.

VIDEO Angelique Kerber, gest superb pentru Simona Halep

Mai întâi, nemțoaica, bună prietenă cu Halep, i-a adus Simonei un scaun, pe care aceasta să își întindă piciorul la care acuza probleme. Ulterior, Kerber s-a așezat pe bancă, lângă Halep, care avea dureri mari, și a încercat s-o calmeze.

După ce Simona a anunțat că abandonează, Kerber a ajutat-o să-și strângă lucrurile și i-a cărat bagajul până la ieșirea din arenă, acolo unde a fost preluat de Darren Cahill. Apoi a mers alături de ea până când Simona a fost preluată de o mașinuță care a dus-o spre vestiare.

Angelique Kerber, gest de mare campioană la Roma! Ce a făcut după accidentarea Simonei Halep

Kerber, fost lider mondial în circuitul feminin, este una dintre prietenele Simonei. Între cele două jucătoare au avut loc 11 meciuri în circuitul WTA și de două ori în Fed Cup. Kerber s-a impus de șase ori, iar Halep a câștigat de cinci ori.

+6 FOTO

VIDEO Simona Halep s-a accidentat la turneul de la Roma

Citește mai multe știri din tenis:  

Halep, ABANDON la Roma! În lacrimi după o accidentare dureroasă » Simona a părăsit arena șchiopătând

Roland Garros în pericol?! Simona Halep are foarte puțin timp pentru a se recupera după accidentarea de la Roma

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
iulihenry14
iulihenry14  •  13 Mai 2021, 13:03

Gest de "mare campioana". Nu bossilor, e un gest uman de bun simt. N-are treaba cu cate trofee ai castigat in circuit ci cu ce te-au invatat parintii acasa. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

271508231354857
Mircea Virgil Radian  •  13 Mai 2021, 10:04

Apropo de comentariile precedente: sunt dezamagit profund de cei ce critica in acest moment pe Halep sub diferite motive !!! O putea fi acuzata(!!!) de multe dar nu ca a pacalit sportul !!! Pentru a ajunge unde a ajuns, la baza sunt eforturile materiale duse cred pana la sacrificiu ale familiei si fiind nu prea avantajata de vre un fizic impunator ,ale ei pe altarul tanisului de camp !!! A preferat sa nu pacaleasca sportul prin folosirea de intaritoare ca unii ce pana la urma au fost dovediti !!! Cand a castigat la R G si cireasa pe tort Wimbledon ,impotriva Serenei a fost buna toti se bateau cu caramida in "peptu de arama" ca sunt romani !!! Acum are nevoie de liniste ,iar cei ce nu gasesc un cuvant de alinare pentru ea in acest moment dificil, precum zic italienii "astenerssi" !!!

cirus11
cirus11  •  12 Mai 2021, 23:34

Amandoua sunt jucatoare foarte fair-play si destul de apreciate printre jucatoarele din circuit.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close