SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Simona Halep a anunțat numele antrenorilor cu care va colabora după despărțirea de Darren Cahill: „Avem o echipă completă”

Simona Halep // foto: Imago
Simona Halep // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 14:30 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 14:49

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) va colabora cu antrenorii Adrian Marcu (59 de ani) și Daniel Dobre după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill.

În urmă cu 5 zile, Simona Halep a anunțat că s-a despărțit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. Între timp, Simona a comunicat numele antrenorului cu care va colabora în continuare. Este vorba despre Adrian Marcu. În echipa Simonei se află și Daniel Dobre.

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei  » Cu ce și-a impresionat partenera
ANIVERSARE
Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei » Cu ce și-a impresionat partenera

Simona Halep va fi antrenată de Adrian Marcu și Daniel Dobre

„Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. 

Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a spus Halep, conform AS.ro.

Simona Halep a mai făcut echipă cu Adrian Marcu în trecut. Ei au încheiat colaborarea în noiembrie 2013.

Simona Halep a anunțat numele antrenorilor cu care va colabora după despărțirea de Darren Cahill: „Avem o echipă completă”
Simona Halep la US Open, foto: AFP

Simona Halep și Darren Cahill, la a doua despărțire

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep miercuri, 22 septembrie, pe rețelele de socializare.

Aceasta a fost a doua oară când Halep și Darren Cahill se despart. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Clasament WTA: Simona Halep a coborât din nou. Cine e a doua cel mai bine clasată româncă
WTA
Clasament WTA: Simona Halep a coborât din nou. Cine e a doua cel mai bine clasată româncă

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA.

Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul.

- Cristian Tudor Popescu, pe 22 septembrie

Programul Simonei Halep în finalul de sezon

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie.

După BNP Paribas Open urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013.

În fine, ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Citește mai multe știri din tenis: 

Clasament WTA: Simona Halep a coborât din nou. Cine e a doua cel mai bine clasată româncă

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei » Cu ce și-a impresionat partenera

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
21lva
21lva  •  27 Septembrie 2021, 16:55

Simona halep a anunțat numele preșurilor cu care va concura în continuare. Să le dorim mult succes

347655969058390
Ion Popescu  •  27 Septembrie 2021, 15:20

O alegere foarte buna. Doi antrenori buni. Succes Simona !

mishu_74
mishu_74  •  27 Septembrie 2021, 14:54

din pacate, Simona e tot mai aproape de retragere...asta e. au fost 7-8 ani minunati la un nivel foarte ridicat. pana apare urmatoarea vor trece cateva generatii, din pacate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close