SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC 6-4, 7-5 // VIDEO Prima reacție a Simonei după calificarea în sferturi + ce mesaj i-a transmis lui Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 12:08

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a învins-o pe Ajla Tomljanovic (52 WTA, 26 de ani), în turul secund al turneului WTA de la Adelaide, scor 6-4, 7-5. 

  • Simona Halep va juca în sferturi împotriva învingătoarei partidei dintre Aryna Sabalenka (12 WTA) și Bernarda Pera (70 WTA). Următorul meci al jucătoarei noastre va avea loc joi. 

La interviul de la finalul meciului, Simona Halep și-a radiografiat evoluția din primul meci la simplu din 2020: „A fost un meci dificil. Mă așteptam la așa ceva pentru că și precedentele partide cu ea au fost dificile. Sunt foarte fericită că am trecut mai departe”. 

Nu a fost ușor, fiind primul meci din 2020. Am lucrat din greu la antrenamente, dar primul meci e întotdeauna diferit, chiar dacă lucrezi intens în săptămânile premergătoare noului sezon

Voi încerca să mă recuperez pentru următorul meci, unde sper să dau din nou tot ceea ce am mai bun. Cum mă voi recupera? Baie de gheață, masaj de relaxare și puțină relaxare în camera mea”, a spus Halep, care ulterior i-a transmis un mesaj lui Darren Cahill. 

Simona Halep, despre Darren Cahill: „Intervențiile lui m-au ajutat”

„E frumos să-l am din nou pe Darren în echipă. Chiar vreau să-i mulțumesc că a revenit lângă mine.Intervențiile lui m-au ajutat azi și sunt fericită că am jucat în fața publicului său de acasă. Mulțumesc pentru suport, m-ați făcut să mă simt ca la a doua mea casă”, a declarat Halep, care va juca în sferturi împotriva învingătoarei partidei dintre Aryna Sabalenka (12 WTA) și Bernarda Pera (70 WTA).

Darren Cahill și-a făcut apariția pe teren de două ori, prima intervenție a australianului aducând și o ieșire nervoasă a Simonei Halep. Detalii, AICI!

Vezi aici detalii de la meciul Simona Halep - Alja Tomljanovic

Simona Halep, primele momente de nervozitate din 2020 » Iritată la intervenția lui Darren Cahill: „Spune-i că am obosit!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
347655969058390
Ion Popescu  •  14 Ianuarie 2020, 20:25

ATENTIUNE ! Un grav bolnav psihic a evadat din spital si bantuie pe GSP. Daca-l depistati anuntati Balaceanca.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  14 Ianuarie 2020, 19:26
Postat de simonhalep pe 14 Ianuarie 2020, 16:22

Greu, ***. Eu, la 60 de ani ai mei, o băteam pe no name asta, încălțat în șlapi și legat la ochi. În următorul meci părăsești trompeta asta de turneu.

După care te-ai trezit din vis şi ti-ai luat leacurile corect, aşa cum ți le-a prescris medicul. În felul asta ai şanse să elimini fetişurile.

575035183057933
Ion Enache  •  14 Ianuarie 2020, 17:22

Felicitări Simona, primul meci câștigat îți dă energie și încredere în următoarele. Trebuie să câștigi acest turneu și bine ar fi sa donezi banii unei asociații australiene, ori care ar fi ea. Succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează