SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // FOTO + VIDEO Adversara lui Halep de la Cincinnati e iubita controversatului Kyrgios » Cum a reacționat după ce australianul a mimat un act sexual în timpul unui meci + alte momente obraznice între cei doi

Nick Kyrgios și Ajla Tomljanovic +7   FOTO
Nick Kyrgios și Ajla Tomljanovic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 14:46

Australianca Ajla Tomljanovic (25 de ani, 58 WTA) este adversara Simonei Halep (1 WTA) din turul secund al turneului Premier 5 de la Cincinnati. 

  • Simona Halep -   Ajla Tomljanovic se joacă la noapte. Partida va începe în jurul orei 02:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. 

Tomljanovic, jucătoare născută în Croația, dar care în 2014 a dobândit cetățenie australiană, e iubita lui Nick Kyrgios (23 de ani, 18 ATP), unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul masculin. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani, iar în această vară au fost implicați într-un moment stânjenitor. 

În urmă cu două luni, la turneul de la Queen's, Nick Kyrgios a avut o reacție necontrolată în timpul unui meci. A mimat un act sexual, spre rumoarea publicului londonez din complexul Queen's Club din West Kensington.

Gestul său, aprig contestat de presa internațională, a deranjat-o și pe iubita lui Kyrgios, care i-a solicitat acestuia să-și ceară scuze public. 

"Iubita mea mă va omorî dacă nu îmi cer scuze. Ce am făcut a fost inacceptabil. A fost un gest rău pe care nu ar fi trebuit să-l fac, având în vedere că sunt mulți copii care se uită la tenis", a declarat Kyrgios la acel moment.

15.000 €a fost amenda primită de Kyrgios pentru gestul său de la Queen's

Remarcă obraznică pe teren

Anul acesta, la Australian Open, Kyrgios a avut o remarcă obraznică la interviul acordat pe teren după victoria cu Rogerio Dutra Silva din primul tur.

"Am avut o săptămână agitată, dar e ok, am avut compania prietenei mele în camera mea, așa că a fost bine", a declarat Kyrgios, făcând referire, evident, la Ajla Tomljanovic. 


*Declarația lui Kyrgios, la minutul 01:10!

ÎNȘELATĂ ÎN 2017

În 2017, Kyrgios a înșelat-o pe Ajla Tomljanovic cu două femei, chiar în timpul Wimbledon.  Kyrgios a fost pozat în ipostaze tandre alături de două fete, care mai târziu au fost identificate drept tinerele jucătoare de tenis Chelsea Samways, 18 ani, și Monique Belovukovic, 18 ani.

CV Ajla Tomljanovic

În vârstă de 25 de ani, Ajla Tomljanovic a debutat la profesioniști în 2009 și se află pe locul 58 în clasamentul WTA. Cea mai bună clasare a atins-o în februarie 2015, locul 47. Nu a câștigat niciun titlu până acum, pierzând două finale: în 2015, în Thailanda, în fața Danielei Hantuchova, retrasă între timp, și în acest an, în Maroc, împotriva lui Elise Mertens (14 WTA).

Halep și Tomljanovic nu s-au mai întâlnit până acum în circuit, astfel că meciul de joi dimineața va consemna o premieră.

Partida va fi a patra pe Arena Centrală, după meciurile Alexander Zverev - Robin Haase, Lesia Tsurenko - Garbine Muguruza și Mischa Zverev - Grigor Dimitrov.

Citește și

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 August 2018, 08:07

Ce le mai plac femeilor golanii! Trag ca muștele la ei.

andrei.33
andrei.33  •  15 August 2018, 19:20

Cancan infect.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  15 August 2018, 17:46

Idiotii astia cenzureaza pana si cuvinte absolut normale! ***, bine ca am o colectie de circa 350 de comentarii cenzurate de catre voi. Avand in vedere ca am un canal OK de FB, precum si unul de YT, o sa va fac o reclama indracita. ***, si lumea va trebui sa va cunoasca asa cum sunteti! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează