SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // Detalii picante din viața adversarei Simonei Halep: l-a lăsat pe Nick Kyrgios pentru un jucător din TOP 10 ATP

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 09:04

Ajla Tomljanovic (26 de ani, 52 WTA) a fost prima adversară a Simonei Halep (28 de ani, 4 WTA) din 2020. Jucătoarea noastră s-a impus în două seturi, scor 6-4, 7-5, în turul secund al turneului de la Adelaide. 

Născută la Zagreb, Tomljanovic a dobândit cetățenia australiană în 2014, ascensiunea ei în WTA fiind larg susținută de Federația Australiană de Tenis. Apropierea de Australia i-a adus și o relație cu Nick Kyrgios (24 de ani, 26 ATP), unul dintre rebelii circuitului masculin. 

Tomljanovic si Kyrgios au fost împreună din 2017 până în 2019, când cei doi au pus capăt relației. La scurt timp, tenismena de 26 de ani a intrat într-o nouă poveste de dragoste, de data aceasta cu Matteo Berrettini, 23 de ani, 8 ATP, jucător italian care a avut un 2019 extrem de bun, încununat cu prezența la Turneul Campionilor. 

Berretini, despre Ajla Tomljanovic: „Îmi place fizic și are un suflet pur”

Cei doi sunt împreună din luna august a anului trecut, iar Berrettini a explicat în Gazzetta dello Sport ce l-a atras la Tomljanovic: 

„În primul rând, mi-a plăcut de ea din punct de vedere fizic. Credeam că sunt atras de blonde, dar m-am regăsit alături de o brunetă.  

Ajla are un suflet bun, aș spune chiar pur, așa că am luat lucrurile pas cu pas în această relație. Datorită educației si culturii sale, a fost greu să ajung la ea, dar ceea ce am găsit m-a impresionat. Avem două pasiuni comune, câinii și serialele TV”, a mărturisit Berrettini. 

+2 FOTO
  • Sursă foto: Instagram Ajla Tomljanovic

Rezumatul ultimului meci direct Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Vezi și: 

Simona Halep, primele declarații RĂZBOINICE la WTA Adelaide: „Vreau Grand Slam-uri” » Ce i-a spus Darren Cahill

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bulletproof
bulletproof  •  14 Ianuarie 2020, 11:29

Ce-i mai trebuie prieten, că doar are câinele?!?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează