SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // VIDEO Emoții pentru liderul mondial în meciul de la Cincinnati: a acuzat probleme la spate și a avut nevoie de intervenția medicului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 08:42

Meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic (58 WTA), din turul secund al turneului de la Cincinnati, a fost întrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3 și va fi reluat în această seară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Parcursul extrem de solicitant de la Montreal, unde a câștigat titlul în fața lui Sloane Stephens, a avut repercusiuni asupra jocului Simonei Halep în meciul cu Tomljanovic.

Jucătoarea noastră a acuzat dureri la spate pe durata meciului, probleme care au incomodat-o clar la serviciu. De altfel, Simona a comis nu mai puțin de 9 duble greșeli.

La scorul de 0-3 în decisiv, problemele de la spate au determinat-o pe Simona să solicite intervenția medicului. Halep a mers la vestiare pentru a primi îngrijiri, iar la reluare a revenit și a câștigat următoarele 4 game-uri.

În prealabil, imediat după încheierea setului secund, și adversara Simonei Halep a mers la vestiare pentru a primi îngrijri medicale. Pauza a destabilizat puțin jocul româncei, care a pierdut clar primele 3 game-uri ale decisivului. 

Meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic se va relua în această seară, de la ora 20:00, iar în cazul în care va câștiga, Simona va reveni pe teren la câteva ore distanță pentru duelul cu Ashleigh Barty (16 WTA).

Vezi și

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  16 August 2018, 09:35

Se pare ca daca nu va pierde cu Tomlijanovici,o va faca cu Barty!US Open e mai important!Cu toate ca vrabia din mana, e mai sigura ca *** de pe gard!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează