SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // VIDEO Emoții pentru liderul mondial în meciul de la Cincinnati: a acuzat probleme la spate și a avut nevoie de intervenția medicului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 08:42

Meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic (58 WTA), din turul secund al turneului de la Cincinnati, a fost întrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3 și va fi reluat în această seară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Parcursul extrem de solicitant de la Montreal, unde a câștigat titlul în fața lui Sloane Stephens, a avut repercusiuni asupra jocului Simonei Halep în meciul cu Tomljanovic.

Jucătoarea noastră a acuzat dureri la spate pe durata meciului, probleme care au incomodat-o clar la serviciu. De altfel, Simona a comis nu mai puțin de 9 duble greșeli.

La scorul de 0-3 în decisiv, problemele de la spate au determinat-o pe Simona să solicite intervenția medicului. Halep a mers la vestiare pentru a primi îngrijiri, iar la reluare a revenit și a câștigat următoarele 4 game-uri.

În prealabil, imediat după încheierea setului secund, și adversara Simonei Halep a mers la vestiare pentru a primi îngrijri medicale. Pauza a destabilizat puțin jocul româncei, care a pierdut clar primele 3 game-uri ale decisivului. 

Meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic se va relua în această seară, de la ora 20:00, iar în cazul în care va câștiga, Simona va reveni pe teren la câteva ore distanță pentru duelul cu Ashleigh Barty (16 WTA).

Vezi și

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  16 August 2018, 09:35

Se pare ca daca nu va pierde cu Tomlijanovici,o va faca cu Barty!US Open e mai important!Cu toate ca vrabia din mana, e mai sigura ca *** de pe gard!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează