SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Prima reacție a Simonei Halep după eșecul de la Indian Wells

Simona Halep
Foto: Imago
Simona Halep Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 10:35 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 11:44

Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a fost eliminată în turul III de la Indian Wells, fiind învinsă în două seturi de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA), scor 5-7, 4-6.

După ce a fost eliminată din competiție în urma înfrângerii surprinzătoare contra lui Sasnovich, Simona a postat un scurt mesaj prin care își anunță fanii că va continua pregătirile pentru următoarele turnee. 

„Să continuăm să muncim”, a postat Simona pe rețelele de socializare imediat după eșecul de la Indian Wells.

În meciul din tutul III, Sasnovich s-a impus în două seturi în fața Simonei, după o oră și 40 de minute de joc, la capătul unei prestații solide și se va duela în „optimi” cu o compatrioată, Victoria Azarenka (32 de ani, 32 WTA).

Simona Halep, eliminată de la Indian Wells

Primul set a avut un început echilibrat, în care ambele jucătoare au mers cap la cap. La 3-3, Simona Halep și-a pierdut serviciul, dar la 5-4, când Sasnovich a servit pentru a câștiga setul, românca a egalat. De la 5-5, bielorusa a forțat și a câștigat următoarele două game-uri, adjudecându-și setul cu 7-5.

Setul secund a început cu un break făcut de Sasnovich, dar Halep a revenit după ce a fost condusă cu 2-0. În finalul setului, la 4-4, bielorusa a profitat de un game mai slab făcut de Simona Halep la serviciu și a făcut break-ul decisiv. 

Cele mai tari poze din confruntarea dintre Simona Halep și Aliaksandra Sasnovich

+3 FOTO

La 5-4 pentru ea, Sasnovich a jucat excelent, a fructificat prima minge de meci avută și și-a asigurat victoria. 

Pentru accederea în turul III la Indian Wells 2021, Halep va primi un cec de 51.895 de dolari și 65 de puncte WTA.

După acest meci, scorul la meciurile directe dintre Simona Halep și Aliaksandra Sasnovich este egal, 1-1. În precedenta dispută, la Wimbeldon 2019, românca s-a impus cu 6-4, 7-5.

Pentru Simona Halep urmează acum turneul de la Moscova (18-24 octombrie.) și Transylvania Open (25 octombrie - 31 octombrie), de la Cluj.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich de la Indian Wells:

Citește alte știri din tenis:

Sasnovich, reacție amuzantă după victoria cu Simona Halep: „Wow”

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic de Svitolina în „șaisprezecimile” Indian Wells! Begu, OUT și ea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează