SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC // Un mare campion explică de ce joacă Halep pe terenul 18: "Simona va gândi: «Doamne, lumea chiar iubește să mă vadă jucând!»"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 10:30

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) joacă astăzi în turul III la Roland Garros contra nemțoaicei Andrea Petkovic (30 de ani, locul 107). Meciul va începe după ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO AICI și în direct pe Eurosport.

Organizatorii au luat o decizie surprinzătoare și au programat meciul Simona Halep - Andrea Petkovic pe terenul 18, deși Simona este liderul WTA. Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam și fost lider 1 ATP, a vorbit despre decizia organizatorilor și despre cum va influența asta jocul Simonei Halep.

"Este o decizie ciudată, nu s-a mai întâmplat niciodată. Da, poate fi ciudat pentru Simona Halep, dar nu cred că va fi un handicap. Tribunele vor fi pline și Halep va gândi: «Doamne, lumea chiar iubește să mă vadă jucând!». S-ar putea să fie un lucru bun.

Halep își va folosi experiența într-o manieră pozitivă. Cred că organizatorii vor să se vadă meciuri pe terenul 18 pentru că e nou și face parte din procesul de modernizare a complexului", a declarat Mats Wilander, 53 de ani, pentru Reuters.

2.200
de locuri are terenul numărul 18 pe care va juca Halep, fiind al patrulea ca mărime din complexul de la Roland Garros

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Raed Krishan, se află la turneul de la Paris și a fotografiat terenul 18 de la Roland Garros acolo unde va juca Simona Halep, în timpul meciului Stephens - Giorgi. 

După ce a jucat două meciuri pe "Philippe Chatrier", Simona a fost repartizată pe terenul 18 din rațiuni organizatorice (Detalii AICI).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
10202925648180625
Eugen Qy  •  02 Iunie 2018, 22:26
Postat de simonhalep pe 02 Iunie 2018, 13:55

Așa au vrut sorții, să ia haleapa bătuta pe terenul 18. Ghinion!

Na ca ai zbarcit-o ! Sic ! Acum ar trebui sa iti pui cenusa pe cap si sa nu mai basmesti toata aceasta perioada !!! Dar n-avem noi norocul ala ! Asa te-ai obisnuit, asa vei face pana iti vei da sfarsitul !!! ...pe care sincer, ti-l doresc cat mai tarziu, chiar daca vom fi nevoiti sa te suportam in toata aceasta perioada !!!

mosvasile
mosvasile  •  02 Iunie 2018, 20:44

Ia aceasta epoca-de spalare a identitatii nationale-a disparut din vocabularul mass media verbul "a placea"!De ex, in loc de" imi place sa ma uit la meci",auzi..." Iubesc sa ma uit la meci"!Si asta pentru ca si ultimul reporter de la ultimul post tv.e obligat sa ia lectii de exprimare de la niste profesoare-care la randul lor au urmat niste cursuri de specializare in...Germania!Daca tot e obligatoriu sa invatam sa vorbim limba materna de la "profesori" specializati in afara, de ce acei profesori nu sun "specializati" intr-o tara cu limba romanica?!Dar poate nu stiati ca in Anglia,limba romana se studiaza la facultatea de limbi...slave!Asa ca privim neputinciosi cum se exprima in limba romana tot felul de krishani!

danieliorga2000
danieliorga2000  •  02 Iunie 2018, 18:34

''nu s-a mai întâmplat niciodată'' ca liderul sa joace pe terenul nr 18 care anul asta s-a deschis :-) FOARTE TARE ! E al patrulea ca dotari si marime, dar nu poti sa joci faze superioare pentru ca poarta nr.18. Mintea romanului cea de pe urma!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează