SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANETT KONTAVEIT // VIDEO „Simo, te grăbești undeva?” :D » Interviu savuros după calificarea rapidă în semifinale la Australian Open! Cum va sărbători victoria + mesaj pentru Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 02:04

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a învins-o pe  estona Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA), scor 6-1, 6-1, după 54 de minute de joc și s-a calificat în semifinalele Australian Open 2020. 

  • Adversara Simonei în semifinale este Garbine Muguruza (32 WTA)
  • Meciul se va disputa joi dimineață.

Jim Courier, omul desemnat să ia prima reacție din partea Simonei, a stârnit zâmbetele întregii audiențe. A abordat-o pe Halep cu întrebare „Te grăbești undeva?”, referire la victoria obținută în doar 54 de minute. 

„E o adevărată plăcere să joc aici, în Australia, mai ales că joc cel mai bun tenis al meu. Am fost concentrată, știam de la început ce trebuie să fac împotriva lui Anett. Îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. 

Am lucrat mai mult în presezon la partea fizică. Am avut această perioadă departe de casă, am simtit că mă pot concentra pe ce am avut de făcut. Mă simt mult mai puternică decât în trecut”, a spus Halep. 

Simona Halep: „Darren a făcut din Australia a doua mea casă”

Courier l-a adus în discuție apoi pe Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei.

„Darren e foarte important. De când l-am cunoscut am lucrat mult la atitudine, sunt un om mai bun în primul rând, apoi o jucătoare mai bună. Îi mulțumesc mult pentru această performanță. Face ca totul să decurgă mai bine. Australia e a doua mea casă acum. Mă simt parte din această comunitate. Vreau să le mulțumesc tuturor”, a comentat Simo. 

+13 FOTO

Halep: „Merg la cumpărături!”

Simona Halep va juca în semifinale cu învingătoare dintre Muguruza și Pavlyuchenkova, meci programat al doilea pe arena Rod Laver. Românca își va lăsa staff-ul să urmărească partida: „Nu voi urmări meciul. Mă voi bucura de această zi. Mă voi relaxa, voi face niște cumpărături. Maine mă voi gândi la meci. Astăzi nimic despre meci. Nu vă zic ce cumpăr. Merg prin magazine și văd ce găsesc acolo”, a glumit Halep. 

Vezi și:

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Premiere diferite în semifinala Barty - Kenin » Ce borne au atins cele două

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Ianuarie 2020, 07:14
Postat de Stefana Dincă pe 29 Ianuarie 2020, 22:47

HAI SIMONA! Mai sunt doi pasi! Trecem si de Muguruza si apoi de Barty!!!Sa fie intr un ceas bun! Multa inspiratie si putere de lupta!!! Sa auzim de bine si sa ne bucuram cat putem de mult! Sunt alaturi de tine!Hai Simoooooooo! Curaj!

Kenin

499416633909061
Stefana Dincă  •  29 Ianuarie 2020, 22:47

HAI SIMONA! Mai sunt doi pasi! Trecem si de Muguruza si apoi de Barty!!!Sa fie intr un ceas bun! Multa inspiratie si putere de lupta!!! Sa auzim de bine si sa ne bucuram cat putem de mult! Sunt alaturi de tine!Hai Simoooooooo! Curaj!

2660957794003301
Marian Voicu  •  29 Ianuarie 2020, 15:27
Postat de cornelconasu pe 29 Ianuarie 2020, 10:54

Să știi că substantivele proprii se scriu cu literă mare ! Nu de alta dar au fost vreo ...18 ! Cât despre ...”succesuri ”...., aproape nici nu mai contează ce ai vrut să spui !

Bine că s-a găsit un "cineva" să spună asta. Omul a făcut un comentariu la un articol de sport. Pe bune acum, vrei sa se scrie corect, intra pe forumurile de gramatica.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează