SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a renunțat la un antrenor: „Nu pot găsi un motiv evident”

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov +9   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 12:31 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:39

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov, începută în decembrie 2019.

Eliminată în optimile turneului de la Madrid de Elise Mertens (25 de ani, 16 WTA), scor 6-4, 5-7, 5-7, Halep a luat o decizie neașteptată.

Astfel, înainte de turneul de la Roma, Simona Halep a întrerupt colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov., urmând să lucreze doar cu australianul Darren Cahill.

Simona Halep nu mai colaborează cu Artemon Apostu-Efremov

„Nu pot găsi un motiv evident. Mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atât de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren Cahill este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră", a spus Artemon Apostu-Efremov pentru as.ro.

Simona Halep a renunțat la un antrenor: „Nu pot găsi un motiv evident”
Artemon Apostu-Efremov, fost antrenor al Simonei Halep, foto: Imago

Apostu-Efremov nu a fost alături de Simona la Madrid și Stuttgart, ultimul turneu la care a participat fiind cel de la Miami.

Ce a observat CTP la ultimul meci al Simonei Halep

„Din punct de vedere tactic, Simona Halep a jucat bine, a fost agresivă, a încercat să își câștige punctele cu lovituri câștigătoare, fără a aștepta eroarea lui Mertens. A avut și reușite tehnice deosebite, dar înfrângerea a rezultat din starea de rezistență a belgiencei, care a făcut un joc de apărare întins la limită și, cum spuneam, nervozitatea, lipsa de răbdare a Simonei. 

Ar fi de reținut două lucruri, unul pozitiv, anume că Simona încearcă să joace un tenis mai ofensiv, un tenis orientat mai degrabă spre lovituri direct câștigătoare, cu care a reușit rezultate extraordinare în semifinala și finala Roland Garrros-ului 2018, pe care le-a câștigat, precum și la Australian Open 2018. Negativă este starea interioară a Simonei, care nu știu cum poate fi rezolvată”, a explicat pentru GSP gazetarul Cristian Tudor Popescu

VIDEO Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește mai multe știri din tenis:  

Actorul care a urmărit-o live pe Simona Halep la Madrid, dezvăluiri pentru Gazetă: „Îți vine să intri pe teren!” + „Avem darul de a ne răzbuna pe sportivii care nu reușesc”

Simona Halep, răspunsuri pentru GSP după eliminarea de la Madrid: „Este apăsător, trebuie să mă aerisesc”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
125704205781286
Danut Ilasciuc  •  07 Mai 2021, 00:03

s-a dat la...rala, cum dracu sa nu joace putin ! nu va mai face nimic, si baietii dar si fetele au nevoie de toate fortele inainte de competitie, daca ea crede ca se poate si cu ... .. ... si cu sufletul in Rai...e problema ei !

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  06 Mai 2021, 16:40

mai bine renunta sa-l care dupa ea pe Toni care-i mananca timpul si energia !!!!! A debutat inceputul sfarsitului .........

662835230489631
Adi Munteanu  •  06 Mai 2021, 16:38

Nu mai are mărunți pentru al doilea antrenor?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează