SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

OFICIAL Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill: „E timpul să încheiem relația” » Australianul avea un salariu colosal

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill // FOTO: Imago +18   FOTO
Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 14:05 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 14:55

Simona Halep  (30 de ani, 14 WTA) a anunțat azi că s-a despărțit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. 

Jucătoarea de tenis, recent revenită după accidentare, a postat pe facebook un mesaj prin care anunță că a încheiat, din nou, colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a avut cele mai bune rezultate din carieră.

După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep.

CTP, după ce Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill: „Nu se mai putea continua în felul ăsta!” » Ce antrenor îi propune
DESPĂRȚIRE
CTP, după ce Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill: „Nu se mai putea continua în felul ăsta!” » Ce antrenor îi propune

Simona Halep și Darren Cahill, la a doua despărțire

Aceasta este a doua oară când Halep și Darren Cahill se despart. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA.

+14 FOTO

Ce salariu avea Darren Cahill: Simona Halep face o economie uriașă

Horia Tecău a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” ce salariu impresionat primea australianul de la Darren Cahill.

„Antrenorul Simonei, din zvonuri, câștigă un milion de euro pe an!”, spunea cel mai important jucător de tenis al României.

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill: „E timpul să încheiem relația” » Australianul avea un salariu colosal
Darren Cahill nu mai e antrenorul Simonei Halep // FOTO: Imago

Darren Cahill, carieră impresionantă

Cahill este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, având o experiență bogată. Acesta i-a mai pregătit pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt. Alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP.

Ce urmează pentru Simona Halep după despărțirea de Darren Cahill

Aflată într-o scurtă lună de miere, după nunta cu Toni Iuruc, Simona Halep se pregătește să revină pe teren.

După o prestație promițătoare la US Open, în care a ajuns până în faza optimilor deși a venit după o perioadă lungă în care accidentările au măcinat-o, Simona va participa în perioada următoare la trei competiții, acestea fiind primele turnee fără Darren Cahill.

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie.

După BNP Paribas Open urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013.

Ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, care începe pe 25 octombrie. 

Citește și: 

Simona Halep, dispusă să returneze banii primiți în avans pentru Jocurile Olimpice, în cazul în care i se va cere

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
787289904705560
Constantin Andrei  •  23 Septembrie 2021, 14:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  23 Septembrie 2021, 09:42
Postat de Bolon Yokte pe 22 Septembrie 2021, 14:27

Păi ce nevoie mai are de antrenor? sa maritat, acu ,,lucreaza” din greu la un copil, apoi 2 ani post natal ingriire copil.Și apoi dac o mai vrea sa reintre in circuit-tenis va observa ca e f.greu și se va lăsa..la vatră. Oricum la multele accidentari pe care le avea, denotau pregatire superficială/ lipsa de profesionalism.

Și care-i exemplul de profesionalism pe care ni-l poți da,un exemplu al zilelor și plaiurilor noastre?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  23 Septembrie 2021, 08:43
Postat de dora pe 22 Septembrie 2021, 14:29

A zis ca mai doreste sa joace 2-3 ani...deci copii sunt programati, probabil, mai incolo...oricum este clar ca o va interesa, de acum incolo, mai mult viata de familie. Si va urma declinul sportiv !

Declinul urma si daca se marita si daca nu! Are 30 de ani, s-au adunat si accidentarile din pacate. Dovada ca a si iesit din top 10 dupa atata vreme.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează