SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Antrenorul Daniel Dobre reacționează după momentul tensionat cu Simona: „Nu m-a chemat acolo să fiu slugă”

Simona Halep și Daniel Dobre // FOTO: Captură TV Digi Sport
Simona Halep și Daniel Dobre // FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 09:57

Daniel Dobre, antrenorul angajat de Simona Halep (2 WTA) în 2019, a vorbit pentru prima dată despre episodul tensionat de la turneul din Miami.

  • Context: În sferturile turneului de la Miami, în meciul contra chinezoaicei Qiang Wang, Simona Halep a avut un dialog tensionat cu antrenorul Daniel Dobre, căruia i-a cerut pe un ton imperativ: „Aplaudați mai tare! Să fie mai energici băieții” (Detalii AICI)

„Simona nu m-a chemat acolo să fiu slugă, ci să fiu o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine și ea la acel moment.

Când alege niște oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În același timp, îți cere să fii 100% implicat acolo. Întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, chiar dacă necesită timp sau energie, ea încearcă să facă acele lucruri pentru ca tu să te simți bine. Ca atare, dacă ți-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine.

Nu e nimic exagerat în ceea ce îți cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă totul, nu te poți duce acolo cu jumătate de inimă”, a declarat Daniel Dobre pentru treizecizero.ro, citat de ziare.com.

Citește și:

Simona Halep a plecat să câștige războiul cu Franța din Fed Cup: „Nu mi-e frică de nicio jucătoare” + Segărceanu pune presiune pe numărul 2 WTA

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează