SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Simona Halep, anunț clar cu o zi înainte de primul meci la Doha: "Obiectivul meu principal e să fiu sănătoasă "

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 14:29

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunțat că va participa la turneul de la Doha, Qatar.

Într-o conferință de presă, Simona a spus că mai simte dureri la gleznă, după accidentarea de la Australian Open, dar va juca la turneul din Qatar.

"O să joc la acest turneu. Încă mai simt dureri, dar voi fi pe teren. După Australian Open mi-am luat două săptămâni libere. Am început din nou să mă antrenez și mă simt bine. Acum trebuie să văd cum va reacționa piciorul în timpul partidelor. Obiectivul meu principal e să fiu sănătoasă în această săptămână", a spus Simona Halep la conferința de presă.

Halep va juca direct în turul II cu Ekaterina Makarova, miercuri. În turul III, Simona o poate avea ca adversară pe Anastasija Sevastova sau Donna Vekici. Primul meci tare pentru Simona ar putea fi în sferturi, unde ar putea da peste Karolina Pliskova. Pentru un loc în finală, Simona ar putea să joace împotriva lui Garbine Muguruza.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close